iPon Hírek

Csúszik a Steames Dark Souls

Dátum | 2014. 11. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Dark Souls kiadója, a Bandai Namco novemberre ígérte, hogy a Games for Windows Live-os játékot a Microsoft rendszerének megszűnése miatt átköltözteti Steamre. Úgy tűnik, hogy a rajongóknak és az ex-GWL játékosoknak (ez utóbbiak ingyen megkapják a Steam verziót) egy kicsit még várniuk kell, amíg a fejlesztők elvégzik a végső simításokat. A játék Steames közösségi oldalán közölt frissítésben elmondták, hogy csúszik a megjelenés, ezért a játékra novemberben már nem számíthatunk. "Keményen dolgozunk, hogy befejezzük a Dark Souls: Prepare to Die mentések és achievementek költöztetésének folyamatát a Valve rendszerére. Még több tesztre van szükségünk, és a folyamat kezdetéhez a decembert tűztük ki időpontnak. Az elkövetkezendő hetekben még több információval tudunk szolgálni. Köszönjük mindenkinek a türelmet." A tesztelés befejezése és a Steames verzió megjelenése után lesz egy időszak, amikor a GWL játékosok áthozhatják mentéseiket és achievementjeiket, de hogy pontosan mikor kerülhet erre sor, nem tudni még. A Steamen is érvényes GWL-es tokenek (játékkódok) listáját itt találjátok. Kapcsolódó hírünk: Dark Souls - költözés GWL-ről Steamre
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. nemlehet
2014.11.26. 17:40
Nagyon helyes, hogy végre kigyomlálják azt a halott rendszert! A játék még mindig remek és meglepően sokan játszanak vele. Várjuk türelemmel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Phantomstr...
2014.11.26. 20:13
Én egy steames Gears of Warra várok, de mivel az eleve Xbox húzócím, külsős online boltban valószínűleg esélytelen. Lassan el szeretném adni a boxom, de van néhány szívemnek kedves játék, amikről nem szeretnék végleg lemondani. Egy-kettőről így is le kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lacilacila...
2014.12.02. 20:16
Mindenkinek ki kéne próbálnia ezt a játékot. Bár... ez után minden játék szuperkönnyű.. hittem ezt addig míg utána ki nem próbáltam a Demon's Souls-t Tényleg! Kezdőként a legsimább "útmenti" ellenből ha kettő jön rád már térdre imához. Nem mellesleg fillérekért be lehet szerezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!