iPon Hírek

Csúszik az Anarchy Reigns

Dátum | 2011. 12. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Platinum fejlesztő csapatának Anarchy Reigns című rendhagyó bunyós játéka 2012 júliusára csúszik, jelentette be a kiadó Sega. A third-person nézetű multiplayerre fókuszáló program július 6-án jelenik meg Európában és 3-án az Egyesült Államokban.

A Sega West marketinges feje, Gary Knight azt nyilatkozta, hogy a második csúszás mögött az áll, hogy még nagyobbra kívánják szabni a játékot. "Az Anarchy Reigns egészen új irányból közelíti meg a műfajt, mi pedig a totális K.O. kivitelezéséhez úgy határoztunk, hogy rászánunk még egy kis időt."

"Nem árulhatok el túl sokat, de a dolog hátterében a méret van. Mondjunk inkább csak annyit, hogy a tradicionális 1v1 vagy 1v2 bunyós játékok már a múltéi..."

Az Anarchy Reigns tényleg egy furcsa játék, AA kategóriás verekedős, rendhagyó szereplőkkel. Többen ezek közül a valamilyen szinten előzetesnek mondható MadWorld-ből vannak. A Platinum stúdiót egyébként a Capcom Clover Studiojának régi tagjai alapították, köztük Shinji Mikamival. Az ő nevükhöz fűződik a Bayonetta és a Vanquish is.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!