iPon Hírek

Csúszik az Arma 3

Dátum | 2012. 02. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A hivatalos Arma 3 weboldal szerint a játék 2012 negyedik negyedévében fog megjelenni, azaz valamikor október és december között várható, pedig eredetileg még a nyárra tervezték. A Bohemia Interactive a csúszásra egyelőre még nem adott magyarázatot.

Az Arma 3 nyitott végű története egy mediterrán szigetre indított utolsó kétségbeesett NATO misszió eseményeit követi. A dolgok rosszul sülnek el, és Scott Miller és jól felszerelt osztaga hajótörést szenved az ellenséges sziget partjainál. Az Arma 3-mal visszatérnek az irányítható járművek a sorozatba, és a multi részben lesznek co-op és egymás elleni csaták is. Támogatják a dedikált szervereket, melyek Linuxon és Windowson is futhatnak. Ezen kívül a grafika is teljesen újjászületik az új motor segítségével.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. sarkanyolo...
2012.02.06. 16:37
Adja!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Radon
2012.02.06. 16:42
Adtak ők magyarázatot a késésre. Azt írta az egyik, hogy csak azért tolták el a megjelenést, hogy MINDENT meg tudjanak nekünk csinálni.

Na most ez vagy azt jelenti, hogy szakítanak a "piacra a játékkal, majd évig pathc-eljük mire jó lesz" taktikával, vagy valami nagyobb gubanc van az engine-nel, esetleg leköti őket a Carrier Command... mert, hogy lelkiismeretesek és szavatartóak lennének azt az eddigiek alapján sajnos nem tudom elhinni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Keksz03
2012.02.06. 17:11
nagyon várós!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. nedcoleman
2012.02.06. 17:50
A Bohemia Interactive játékok ismertetőjele, hogy minden alkalommal rengeteg patch készül szerzeményeikhez. Az ARMA2 fantasztikus hangulatú "játék" egy tonna javítással. De nem gond. Legalább készül hozzá javítás folyamatosan.
-Most, hogy ez mennyire jó pont mindenki döntse el magában...
Az biztos, hogy brutális gépigénye lesz (maximális beállítás mellett).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Keksz03
2012.02.06. 17:58
jah mert a BF3-hoz nem kell egy paks h fusson maxon!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. MaximumGam...
2012.02.06. 18:01
Szerintem egy szar... Elözök se tettszettek ez sem... ez a videó meg ilé emberekkel van megvágva... lenne szép Grafikája ekkora gépigényhez....
más csapat megtudja csinálni... hogy nagy területen szép grafika... ez a csapat nem... szar szét effectezett régi texturákhoz raknak SSAO- meg HBAO-t azt asziszik ettől szép és élethű lessz !

Az hogy 1 killométeről leszednek nem baj... de a menü és játék jelzések kalap szarok... egyszerüen gagyik... azért pár órát toltam előzökkel is...
De egy BF3 szintüt se üti meg... persze ez realisztikus játék... de elvan túlozva... érdekes modon ... fele akkora rajongo tábora se lehezt mint egy BF3 nak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. sanyix
2012.02.06. 18:34
Hát igen a játék nem retardáltaknak készül. A 2-nek is elég szép grafikája volt, a gépigény pedig annak köszönhető, hogy egy fizika, és több száz ai+ játékosok beleszólnak, na meg az hogy nem tűnik el 200 méteren túl a tereptárgyakon kívül minden objektum.

Nem látok más csapatot aki még csak a közelébe is tudott érni ennek. A textúrák nagyon is újak, nem is illene ide a 2-é mivel az egy északi területen játszódott, ez pedig mediterrán, bár nyilván fingod sincs róla hogy mi az hogy textúra.
Ja nem mutatja meg 2 km-re hogy ott megy a rosszfiú és hogy mennyi a hp-d? Hát ez van, a valóság is ilyen.

Azért az a pár milliós vásárlóközönség meg lesz nekik köszönik szépen. Vannak akik nem akarnak szart gyártani egy kis extra pénzért, szerencsére. A többségnek ott vannak a szar játékok, lehet válogatni, nem kell elvárni hogy minden játék retardáltaknak (többség) készüljön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Keksz03
2012.02.06. 18:41
MaximumGame2011: -1

sanyix: +1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. apinter
2012.02.06. 19:02
@MaximumGame2011
Nem mindenben értek veled egyet, de nagyrészt -sajnos- igazad van.
A Bohemia egy régebbi játéka az Operation Flashpoint, ami ezeknek az elődje, nekem nagyon is tetszett, de meg kell hagyni, hogy aztán nagyon elszaladt velük a ló. Az ARMA 2-t vettem meg öcsémnek, és akkor lett kipróbálva, és az egyetlen érdekessége a jó programozhatóság volt. Az effektek tényleg el voltak túlozva, nem egyszer lehetetlen volt harcolni, mivel a napfény a szemembe sütött miközben egy ház árnyékában álltam, -egy négymagos processzor, 6 giga RAM, és egy 5600-as ATI videókártya kellett, hogy legyenek egyáltalán effektek, anélkül, hoghy nagyokat szaggatna be a játék- de ami végleg megölte -a single player részét- az az, hogy nincs befejezve. Ami mod-ok, játékosok által készített kampányok jöttek hozzá, azok többet mutattak, mint maga a játék.
Az, hogy ez a játék realisztikus, az pedig vicc...
Mindenki döntse el magában, hogy a játéknak előnye, vagy hátránya-e, hogy kilométerekről le lehet lőni a másikat (próbáltam, tényleg le lehet a játékban)
de ha megnézzük, egy .50-es kaliberű tankelhárító puska (M99 Barrett, és, hogy ne csak amcsit mondjak, ott a magyar Gepárd) lőtávolsága 2, maximum 2,6 kilométer, és ott már nagyon csúnyán beleszól a szél, a lövés szinusz-ritmusának időzítése, stb
egy rohamgépkarabélynál ez már ennek a fele sincs (AK-47 - 500 méter, nehéz SCAR - 600 méter, M16A2 - 500 méter, a magyarok rátették a kezüket az AK-47-re, és "kifejlesztették" az AK-63-at, ami hála az égnek, mostmár beakad, elvetve a 47-es egyetlen előnyét is, és a lőtáv is leesett 400m-re....de olcsóbb)
Annyit akartam leírni, hogy a lőtávok nemkicsit el lettek túlozva, még mindig bármilyen reakció nélkül sétálunk át bokrokon, és a golyók nevetségesen sokszor akadnak meg láthatatlan shader-ekben. Nem fogom összehasonlítani a BF3-al, nem játszottam vele...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. apinter
2012.02.06. 19:06
Elfelejtettem... a processzorba az szólt bele nagyon, hogy a pályán (ami különben bazinagy) minden egyszerre történik. Helikopter száll fel és le, szakaszok mozognak, szidhatom az AI-t, de azt kiszámolja, hogy mennyit kell mozogni és hogy, hogy az adott pontra eljusson. Ez sajnos eszik a gépet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. _2Face_
2012.02.06. 19:08
MaximumGame2011:"... fele akkora rajongo tábora se lehezt mint egy BF3 nak..."


Egyértelműen ez az egyik legnagyobb előnye eme cseh remeknek. Rengeteg felesleges szövegeléstől és "intelligencia" halmozódástól vagyunk megkímélve az ilyen kis kukik hiányából kifolyólag. Ezért már érdemes fizetni.

Mellesleg ajánlom figyelmedbe ezt a drágakövet: [LINK]
(a harmadik oldaltól kezd igazán izgalmassá válni)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Keksz03 _2Fac...
2012.02.06. 19:46
_2Face_: jómagam külön fizetnék havidíjat ha abból az összegből valóban ellenőriznék a játékosok aktuális életkorát, chatelési tevékenységét, játékstílusát, akiknél pedig ezek közül akármelyikben kifogásolható dolgot találnak azt "permanent ban" ajádékkal illessék!
nekem megérné!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaximumGam...
2012.02.06. 23:33
Elöször is :

_2Face_ :
1. Ekkora faxfejnek képzeled magad hát legyen...
2. Úgy vonsz le következtetést a másik emberről hogy nem ismered, annak tulajdonságait...
3. Annyira uninteligens vagy hogy nem ismered a diszlexia szót... hogy az már pazar
4. Nem mindenkinek tetszik az ilyen fajta játék... asszem ennél több szót már meg se érdemelsz !

apinter : Én köszönöm hogy végigolvastad az írásomat, én is így tettem a tieddel !
És igen a fizika nem a legjobb...
Operation Flashpoint tot ismertem a régiekkel is játszottam.
Azok marha jó gamek voltak....
Én inkább amire te is kitértél a napsütés ami, az egész játékot szétszedi...
idegesitő... nem is realisztikus... egy AM ARM sokkalta jobban össze van rakva mint ez

sanyix : Asszem te nem is nagyon játszottál ezzel a játékkal vagy elfogult vagy... modern szép textura nem tudod mit jelent... ha már enged fumigálsz .. én elfogadom a te véleményed... Ez a csapatos ami nem ért hozzájuk...
Nem attól jó egy játék hogy élethű lessz, elmész Airsoftozni és ott élvezheted az igazi dolgokat... ez játék... nincs benne se szél se semmi....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2012.02.07. 01:07
Remélem tovább már nem csúsztatják,mert számomra az idei év egyik legjobban várt játéka.Remélem nem butítanak le semmit a játékmenet és orvosolják az előző részek apró de idegesítő bakijait.

Makszimumgém nem mindenki ejakulál a nadrágjába a BF3 láttán, nekem nem jött be és az is tele egy csomó hibával.
A kedvenceim:mikor az oroszokkal üldözöd a terroristákat és felszaladsz a lépcsőn a vonatmegállóba a fószer után aki 1 automata mögé bujt el ,de úgy hogy a fél teste kilóg ,bele lőhetsz akár mennyit semmikép nem fog megdögleni.
A másik meg a szétlőtt villanykörték ahogy szépen világítanak miután szétlőtted és a multis is tele van ezekkel,azt nem tudom hogy repülő tankok vannak e még benne

Én azt sem értem a grafikájától is miért vannak úgy elájulva az emberek szép szép de semmi extra,ha mondjuk akkora grafikai fejlődést mutatna mint a crysis 1 anno akkor megemelném a kalapom.Plusz van akiknek a komplexebb,összetettebb, nagyobb kihívást nyújtó játékok kötnek le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hpeter105
2012.02.07. 10:43
kullo1 +1
egyébként majdhogy nem 1-az 1ben crysis 1, legalább is a multija, SP-t ki nem próbálom ilyen játékoknál, sajnos idej jutottak el...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!