iPon Hírek

Csúszik az egyik Xbox One exkluzív játék

Dátum | 2013. 07. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Kinect Sports Rivals egyike volt azoknak a játékoknak, melyeket az E3-on harangoztak be az Xbox One induló címei között. A helyzet azóta változott, a Microsoft bejelentette, hogy a játék csak 2014 tavaszán fog készen állni a megjelenésre, addig még csiszolnak rajta. Ez azt jelenti, hogy a kötelezően Kinecttel felszerelt konzol indulásakor nem is lesz még Kinectes játék hozzá. Ez lesz egyébként a Rare (Viva Piñata, Perfect Dark Zero, Kinect Sports) első olyan darabja, amely már az új Kinectre készül. Hatféle sportban próbálhatjuk ki magunkat a segítségével: mászás, foci, jetski, célbalövés, bowling és tenisz. Az ígéretek szerint a Kinect nemcsak az arcunkat szkenneli majd be, hanem egész testünket is, így saját magunkat használhatjuk avatarnak a játékban. A kamera érzékeli akcióinkat, és a játék a mozdulataink alapján dönti-el, milyen szinten állunk az adott sportban. Adataink a felhőben kerülnek tárolásra, így barátaink letölthetnek minket és multiban elverhetnek távollétünkben. A Kinect Sports Rivals működő verzióját a PAX Prime-on és a Gamescomon fogják bemutatni augusztusban, de az előzetesben már láthatjuk a felettébb sportszerűtlenül küzdő avatarokat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. zsolt200
2013.07.26. 14:15
Elképzeltem ahogy a 200kg-os bálnáknak próbálja beszkennelni a testét, a végén meg kiírja hogy ERROR: Nem megjeleníthető pixel mennyiség
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Szefmester
2013.07.26. 14:52
Ez a videó egy vicc.... Na persze, majd a kineckt ilyen grafikusi melót fog csinálni az átlag játékos alapján az avatárnak. A modellezők mehetnének is nyugdíjba ha emberi (rajzfilmes) alakokat akarnának csinálni.

Ismét egy megtévsztésre kitalált reklám tőlük.. már meg sem lepődik az ember.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. MrFox
2013.07.26. 16:55
Szefmester - ebben most egyetértünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2013.07.26. 17:08
Mondták a konferencián, hogy a Box be fogja kebelezni a játékos lelkét, de nem hittem volna, hogy megcsinálják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Floki
2013.07.26. 18:13
A reklám nem azt "mondja" hogy a Kinect "beszkenneli" a játékost, butaságokat beszéltek. Vizuálisan meséli el azt, hogy mennyire összeolvad a játékos az irányított avatar-al.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. aAron_
2013.07.26. 20:24
meh
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. morgyi
2013.07.27. 09:13
Egy rakat videójátékban beszkennelt arcokkal dolgoznak. Most képzeld el ha a Fifa-ban vagy PESben minden focista arcát egyesével grafikusok csinálnák meg kézzel.
A nagyon valósághű arcmimikát is szkenneléssel oldják meg, úgy hogy az arcon elhelyezett pontok helyzetét rögzítik.
A hardver szerintem elég lenne ilyen fajta képfeldolgozásra, a kinect már nem biztos, de el tudom képzelni hogy rajzfilmes grafikával el lehet fedni a részletbeli hiányosságokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!