iPon Hírek

Csütörtökön jön a Burnout Legendary Cars DLC

Dátum | 2009. 02. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Criterionos srácokat megihlették a világot jelentő vásznakon (mozikban) már oly sokszor látott klasszikus négykerekűek, így február 19-én kiadják legújabb letölthető tartalmukat a Burnout Paradise-hoz.

Jansen 88 Special (Back to the Future)
Viszont ahogy azt a Twitteren is olvashatjuk, a Burnout Paradise Legendary Car pack egyelőre csak a konzolokon teszi tiszteletét. A producer Matt Webster viszont volt kedves hozzátenni, hogy: "A PC-senek még egy kicsit türelemmel kell lenniük. A közeljövőben bejelentjük a DLC PC-s megjelenési dátumát is...". Köszönjük.

Hunter Cavalry Bootlegger (The Dukes of Hazzard amerikai TV sorozatból)
Az árakról hivatalos információ még nincs, de már több fórumon is olvashattuk, hogy nagyjából mire számíthatunk. A teljes pack várhatóan 7,99 euró lesz, de az egyes autókat külön-külön is meg lehet vásárolni. így például a Vissza a jövőbe sorozat inspirálta Jansen 88 Special 3,99 euróért lesz kapható, míg ha a Szellemirtók járgányával, vagy épp KITT paródiájával akarjuk a szelet hasítani, azok egyenként 1,99 euróba fájnak majd.

Hunter Manhattan Spirit (Ghostbusters)
Ezek az árak gyanúsan a PS3-ra vonatkoznak, de valószínűleg az Xbox-osok is ilyesmi árban juthatnak majd hozzá a termékhez. A PS-eseknek a kieggel jön még 4 bronz trófea is (1 minden autóhoz), trófeavadászoknak ajánljuk figyelmébe a PS3Trophies.org Burnout Paradise oldalát további információkért. Xbox-os achievement-ekről egyelőre még nem esett szó.

Carson GT Nighthawk (a Knight Rider 2008-as filmváltozatából)

Egy kis bemutató:
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.02.17. 12:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!