iPon Hírek

Cyberpunk karakter testreszabás

Dátum | 2012. 08. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi kapcsolattartója elárulta, hogy a karakter testreszabási lehetőségek nagyon erősen kötődnek majd a Cyberpunk fő sztorijához. A hivatalos honlap Q&A rovatában kifejtette, hogy a fejlesztők megtartják az asztali változat rendszerét teljes egészében, így teljes mértékben a saját szájízetek szerint alakított karakterrel rohangálhattok majd Night Cityben.
 
"Ellentétben a megszokott fantasy felállással, ahol harcosok, íjászok és mágusok vannak, mi valami teljes másra hajtunk. Minden szerepkörhöz speciális képességek tartoznak, amik hatással lesznek a statjaitokra különböző módokon. Itt van igazából a kihívás, egy olyan játékot akarunk csinálni, ahol a testreszabás szorosan kapcsolódik a történésekhez."
 
"Hisszük, hogy ezáltal egy olyan játékot tudunk alkotni, melyben a különböző szerepkörbeli választások egy nagyon magával ragadó sztorit hoznak, úgy mint a The Witcherben. Szabadságot szeretnénk adni a játékosoknak, hogy úgy alakítsák a főszereplőt, mint Geraltot a Witcherben. Úgy tervezzük, hogy megengedjük majd, hogy változtassák a statjaikat, felszerelésüket, implantjaikat és még sok minden mást."
 
További részletek az év hátralévő részében várhatóak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Beatmad
2012.08.02. 16:02
Mindig is imádtam a cyberpunk világát, játszottunk is párszor, még mesélő is voltam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Beatm...
2012.08.02. 21:59
Asszem elő kell vennem a régi karakterlapjaimat, és felfrissíteni az emlékezetemet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nero007ful
2012.08.06. 02:02
Lehet ez most egy nagyon hülye kérdés de esküszöm nem tudom szóval elnézést a tudatlanságom miatt de most ennek a játéknak az a címe hogy cyberpunk vagy ez csak a műfaja vagy hogy is mondjam?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!