iPon Hírek

DA2: trailer + "új" karakter

Dátum | 2011. 02. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age 2-höz érkezett egy új trailer, feltűnik egy régi ismerős a kísérőink között és nem mellesleg besorolást kapott a játék. Amint az várható volt, "M" (Mature) plecsnit nyomtak rá, csak felnőtteknek szól a sok vér, erőszak, szabados nyelvezet és szex miatt.

Ha már itt tartunk, említsük meg, hogy nem olyan rég kiderült, hogy a visszafogott szerelmi jelenetek után még messzebbre mennek a témával a fantasy RPG fejlesztői. A második epizódban lesz egy olyan átvezető, melyben egyik hölgy társunk térdre borul előttünk és nem azért, hogy elmondjon egy halk imát a lelkünkért... Szerintünk ez már kicsit sok egy RPG-be, nem ez kéne legyen az amiről beszélünk a játék kapcsán, nem ez a lényeg.

Evezzünk is tovább a zavaros vizekről és lássuk ki a frissen bejelentett régi-új társunk. Nem más, mint az Awakeningben megismert lázadó humorzsák mágus, Anders. Emberünk azóta alaposan megváltozott, ennek fő okozója pedig Justice volt, akivel szintén az Awakening kiegészítőben találkozhattunk. A két karakter között szoros barátság alakult ki, olyannyira, hogy amikor Justice elhagyni kényszerült rothadó gazdatestét, Anders beleegyezett, hogy megosztozzanak az övén és együtt álljanak bosszút a 'Circle of Magi'-n. Justice viszont egy megkeseredett, démoni bosszúszellemmé változott. Anders így folyamatos mentális és fizikális nyomás alatt áll, hatalmas erőfeszítésbe kerül visszafognia a benne lakó sötétséget... de csak addig kell, amíg be nem teljesítik a kitűzött célt.


Ami pedig az új trailert illeti, nem más, mint egy rövidke kasztbemutató, akit megfogott a harcos osztály, annak érdemes ellátogatni a hivatalos holnapra is, ugyanis érkezett róla néhány friss infó!


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Menthix
2011.02.09. 20:01
Már az elsőrészt is túlhype-olták, de legalább remélem, hogy itt pörgősebb lesz a harc. Az első rész harcrendszere valami borzalmas volt.
Na és most jöhetnek a fujjogó kommentek a rajongóktól. Részemről az első rész értékelhetetlen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. ndru1986
2011.02.09. 20:18
Fújj! Küldöm is. Amúgy ahogy néztem a nehézségi szinttől függően azok is el tudnak vele játszani akik nem szeretik az igazi RPG-ket, csak kaszálni akarnak összevissza, ha meg felhúzod a nehézséget, akkor azoknak kedvez akik szeretnik taktikázni meg az agyukat is használni. Nem tudom minek erőltetik ezt, így is elég nagy tábora volt. Aki csak kattogni akar, rohangálni meg vért fröcskölni annak majd jön a diablo meg a dungeon siege 3.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Flyingpig
2011.02.09. 20:25
Szerintem a harcrendszerek fejlesztését jól el találták az első részben.

Ahhoz, hogy a karaktered 2 kezes fegyverbe jó legyen, nem igazán adhattál pontot a pajzs és egyéb képességekre.

Itt ahogyan láttam a képes illusztrációkat a weboldalon nem lesz rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Kange
2011.02.09. 20:50
Methix: Fújj megy innen is! Bár engem nem zavar, amit írsz, mert egyszerűen hülyeség...

Én viszont ettől a második résztől félek, mert amit láttam eddig belőle, az már inkább ilyen Methix-nek való egér gyilkos valami...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2011.02.09. 20:59
...a főhős meg úgy néz ki mint Duncan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tompika74
2011.02.09. 21:38
Nekem, Gothicon és Witcheren edződött szerepjátékosnak is nehéz volt megszokni a harcot a Dragon Age-ben. Ennél még sokkal nehezebb volt megszokni az irányítást. Kb. a játékidő feléig nem nagyon győzött meg a játék, de onnantól már őszinte híve lettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2011.02.09. 21:41
Azért, hogy valami jót is mondjunk, szerintem a karakter animációk baromi jók lettek és az Anders-es sztori rész is érdekesnek hangzik. A jóarc csókából leharcolt drámai karaktert csináltak, de első ránézésre jól sikerült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Sr4c
2011.02.09. 23:52
még mindig nem gondoltam meg magát az EA? nem lesz magyar felirat? QQ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Arokh
2011.02.10. 02:16
Szerintem is fúj Első résszel nem volt semmi gond (kieges bugoktól eltekintve), sokkal nagyobb probléma viszont, hogy ez a faszi kétkezes karddal, vagy akár egy pajzs+1h úgy mozog mint egy balerina. Én ezt így nem tudom komolyan venni. Nem mondom, hogy egy fantasy játékban legyen realizmus, de legalább az első rész által felállított dolgokat tartsa meg. Ettől függetlenül meg fogom venni, mert maga a világ hozzámnőtt és a történet is érdekel, meg ha már megvan az első, legyen meg ez is. Az is lehet, hogy tetszeni fog és minden mostani aggályom semmivé lesz, de egyelőre ez az akciójátékosítás rettentően zavar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ndru1986
2011.02.10. 04:48
Hehe...csak úgy megemlítem...külföldi fórumra beírtam egy hasonlót mint ide, és kb 2 perc múlva törlődött is...ott minden kis amcsi/angol stb hülyegyereknek habzott a szája hogy húú már nem kell "lepauzálni" a játékot hanem lehet rongyolni és szaltózni meg Chuck Norris pörgőrúgásokat nyomatni. Ez azért megnyugtató hogy erre még tudják értékelni az emberek az értelmes játékokat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Joco1114
2011.02.10. 12:07
@noPublicFG: Dehogy. Pont úgy néz ki, mint én! Megyek perelni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!