iPon Hírek

Dante legújabb kalandjai - DmC Devil May Cry

Dátum | 2012. 06. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Megnyugodhatnak akik aggódtak a sorozat újraélesztése miatt, a Ninja Theory érti a dolgát. Az új előzetes egy démonok által leigázott és uralt világot mutat: ővéké a média, agymosnak, mérgeznek minket, kamerákkal követik minden lépésünket, és bankrendszerük segítségével rabszolgává tesznek minket. Az Order nevű szabadságharcos szervezet azonban átlát rajtuk, és titkos fegyvere segítségével szembeszáll a rémuralommal. Ez a titkos fegyver maga a főhős, Dante. Az átalakított új Dante leginkább a Devil May Cry 3 főhősére emlékeztet, fiatal, szemtelenül vagány, már-már arrogáns, és láthatóan élvezi a démonvadászatot – valószínűleg mi is fogjuk.

A harc nemcsak nyers erővel folyik majd, a titkosszolgálat, a politika és a propaganda ellen hasonló eszközök szükségesek. Megismerhetjük a démonok szervezetének belső felépítését, kommunikációjukba, üzleti tranzakcióikba is betekintést nyerhetünk, és megtudhatjuk, mik a terveik az emberiséggel. A helyszínek közül most sem hiányozhatnak a hangulatos gótikus katedrálisok, vibráló nightclubok, vagy a való világ mögött létező olyan fantasztikus dimenziók, melyekbe az időnként démoni szemekké átalakuló kamerák rángatnak át minket.

A harcrendszer sok újítást tartalmaz, és lesznek benne a veterán rajongóknak talán szokatlan elemek is. A legnagyobb újítás a kétféle "trigger", amit használhatunk, ezeket stílusosan angyalinak ill. démoninak nevezik (bár a főszereplő minden, csak angyalka épp nem). Ezek segítségével megragadhatjuk ellenfeleinket, és vagy mi repülhetünk hozzájuk, vagy őket ránthatjuk magunkhoz. A két trigger az általunk használt mozgási elemekre és karmozdulatokra is hatással lesz, mindkettőhöz más-más készlet tartozik: a démoni triggerre az erősebb, ám lassabb, kaszaszerű mozdulatok jellemzőek, míg az angyali segítségével gyorsabb, területre ható támadásokat tudunk véghezvinni. Lesznek olyan ellenfelek, melyekre csak bizonyos támadási formák lesznek hatással, így a harcban az eszünkre is szükségünk lesz.

A nem túl szerencsés címmel ellátott, ám érdekesnek ígérkező  DmC Devil May Cry 2013 január 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. DogTheDog
2012.06.05. 20:33
Alig varom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Balogerika...
2012.06.05. 22:01
Nem úgy volt hogy jön pc-re vagy csak én néztem be valamit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2012.06.05. 22:13
Vegulis... nem tunik rossznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zuzer
2012.06.06. 12:35
Sajnos a PC kimarad ebből a játékból, pedig jónak tűnik. A leírás alapján meg volt honnan meríteni az ötleteket a fejlesztőknek....bank....reklámok....stb..

@Balogerika90: Jól emlékszel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!