iPon Hírek

DAO animációs trailer és infók

Dátum | 2009. 10. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age: Origins gyűjtői változata bizony szépen meg lesz küldve extrákkal, a szerepjáték és BioWare rajongóknak kötelező darab lesz. Az Electronic Arts által kiadott videojáték PC és Xbox 360 verziója november 6-án érkezik, míg a PS3-asoknak november 20-ig kell kibírniuk.

A Collectors Editionhöz jár majd a szokásos bónusz DVD tele 'Így készült' videókkal, játékzenével, egyéb videókkal, művészi rajzokkal és tippekkel a játékhoz. Ennél egy fokkal érdekesebb adalékot képeznek a játékban felhasználható extra tárgyak:

- Bergen's Honour: egy végjátékra tervezett sisak, statisztikák: +2 armour, +25 physical resistance and +6 attack;
- Grimoire of the Frozen Wastes: egy felhasználható könyv, amit ha elolvasunk ad +3-at minden statunkra;
- Memory Band: ad egy skill pontot és ha rajtunk van megnöveli a kapott XP-t eggyel (ez az extra 3 vagy 4 alkalommal is felstackelhető).
- egy közepes szintű bot, amely ad némi extrát a tűzsebzésre és a mágikus támadásokra.

Nem elhanyagolható plusz még a Blood Dragon Armour és a Stone Prisoner DLC ingyenes letölthetősége. Ezt érdemes belekalkulálni az árba, aki később akarja megvenni, annak 15 dollár vagy 1200 MS pont lesz kiegészítő. Ami pedig az előbb említett páncélt illeti, az jár majd az előrendelőknek is. Ne felejtsük el, hogy a kapott kód felhasználható lesz a Mass Effect 2-ben.

A gyűjtői változat leírása mellé megkaptuk a játék Launch trailerét, ami hát mit is mondjunk... hűha. A BioWarenél még mindig jó CGI-ket készítenek.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. leviske
2009.10.13. 20:54
VISSZA A HIRHEZ

A Gyűjtői változattal az a baj, hogy csak angol... Ha meg már a sima változat megjelenik magyarul, akkor hiába nyomják tele a gyűjtői változatot extrákkal, akkor is kevesebbet nyújt egy magyar számára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Sytyx
2009.10.13. 21:39
Akkor gondolom nem zavarna, ha arabul adnának ki egy játékot, vagy éppen oroszol? Tudod pont az IQ gyökér amcsik miatt kell angolul kiadni a játékokat és nem eredeti nyelven. De legalább jól beszóltál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. dragon83
2009.10.13. 22:17
Hát mondjuk sok fejlesztő, kiadó angol nyelvterületen él, szóval lehet mégsem az "IQ gyökér amcsik" a hibásak. Meg mintha az angol világnyelv lenne, ha jól emlékszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. StevyXIX
2009.10.14. 00:16
Sytyx:
Eredeti nyelv az angol esetünkben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. rini
2009.10.14. 13:58
Most nem azért, de szerintem mi ettől függetlenül magyarok vagyunk. Ezért engedtessék meg nekem, hogy egy játékkal ha van rá lehetőség akkor magyarul játszhassam végig. Mellesleg beszélek angolul és oroszul is, és mégis ha lehet akkor magyarul szeretném játszani ezt a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. StevyXIX
2009.10.14. 14:35
Ez rendben is van, ha még egy tisztességes fordítást is készítenek hozzá élvezhető is lesz, senki nem vitatta, hogy játssz vagy ne játssz magyarul (ha tehetem én is magyar nyelven játszok, ha a fordítás jó persze), itt egyszerűen arról van szó, hogy angol az elsődleges nyelv, vagy lefordítják vagy nem ez tőlünk kívül álló dolog és nem azért angol, hogy az amcsiknak megint jó legyen, hanem azért mert angol nyelven készült el az egész játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Sytyx
2009.10.14. 14:43
rini: Te legalább nem vagy szemellenzős. De a többiek csak "hozzászóltak". Annak pedig lehet utánanézni, hogy miért is az angol a világnyelv. Az IQ gyökér amcsik miatt? Ja tényleg, de megint írtatok okosat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Zoe01
2009.10.14. 15:09
Barom hangulatos lett ez a trailer, nagyon várom már ezt a játékot, de sajnos csak a "sima" változatot fogom megvenni, ebben a hónapban túlságosan is sok jó játék volt, amiket muszáj volt megvennem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. rini
2009.10.14. 15:26
Én világnyelvként csak egy nyelvet ismerek amit kötelezően mindenkivel megtaníttatnék az általános iskolában. Az pedig a jelbeszéd. Ezt a világon mindenhol megértik. Igaz, érdekes is lenne egy játékban ilyet látni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2009.10.14. 17:34
Felkerült a hivatalos honlapra a karakter generáló!!!!!
http://dragonage.bioware.com/

(van magyar is)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. leviske
2009.10.14. 18:11
(Brundle @ 2009 Oct 13, 21:15) lol kevesebbet nyújt egy magyar számára...(ez az általánosítás fájt) Tudod vannak magyarok akik tudnak angolul,és nekik ugyanannyit nyújt! S?t én az eredeti angol nyelvet jobban is szeretem mint az utólag készített fordításokat.

Tudod, vannak olyan magyarok, akik ugyan úgy tudnak angolul, mint Te, de ha már itt élnek ebben a tetves országban és ebben a tetves országban vásárolnak meg egy játékot, akkor szívesebben veszik meg a magyarra fordított változatot.

Megjegyzem, nem is értem, hogy akkor miért pont egy primitív magyar nyelv? online újság cikkeit olvasgatod, mikor angolból annyi van, mint a ny?.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Jonaleth
2009.10.19. 11:59
"A KÍVÁNT TERMÉK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Dragon Age: Vérvonalak Collectors
Termék várható ára: 12 590 Ft
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2009. november 3-4.
Információ: PC DVD [Internet kell] Korlátozott példányszámú gyűjtői kiadás. A játékban található lemezen a játék magyar feliratos változata lesz, míg a többi tartalom várhatóan angolul lesz"

Tehát a gyűjtői változatban is lesz magyar felirat, csak a plusz részéhez nem, tehát nem nyújt kevesebbet egy "magyar" számára sem.
És nem november 6-án jön ki, hanem 3-4.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!