iPon Hírek

DAO II DLC platform

Dátum | 2010. 10. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare jövőre érkező szerepjátéka olyan letölthető tartalmakat kezelő felületet hoz be, mint amilyen a Mass Effect 2 Cerberus Network-je. Ez értelemszerűen mind az EA 10 dolláros projektjét erősíti. Aki első kézből veszi meg a játékot sok bónusz tartalmat kaphat majd a hálózaton keresztül.

"Meg fogjuk csinálni." - nyilatkozta Mark Darrah a Joystiq-nak. "Még nem jelentettük be, hogy pontosan mi lesz benne, de lényegében egész biztos valami olyasmi lesz mint a Cerberus." Darrah a rajongók megnyugtatására még hozzá tette azt is, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a DAO2 letölthető tartalmai jobbak lesznek, mint amilyenek az első részé voltak.


"Terveink szerint a Dragon Age 2 DLCk sokkal jelentősebb mértékben bővítik majd ki a játékot, nagyobb projektek lesznek, így nagyobb csapatok is dolgoznak majd rajtuk. Több eddig nem látott helyet és lényeket hoznak majd be, megkapják azt a figyelmet, amit megérdemelnek."

Nem lesznek tehát fél órás visszaruccanások Ostagarba és hasonló rövid szösszenetek, ha úgy lesz ahogy mondják, akkor a január 11-én érkező DAO2 tartalmai már egészen biztosan meg fogják érdemelni, hogy külön leteszteljük őket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Kange
2010.10.29. 22:52
Ez jó, csak ne menjen az alapjáték rovására. Hiszen elképzelhető egy olyan is, hogy alapjáték 10 óra, majd minden egyes DLC +2 órát ad a játékidőhöz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KillBorn
2010.10.30. 13:09
jah, csak hagyják meg benne ez eddigi szerepjáték elemeket...ennél kevesebbel már tényleg nem RPG
(Ez a kép a cikkben nagyon jó. 1280*800-ban megvan valahol?)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto
2010.10.30. 19:49
Úgy rémlik itt még nem láttam de most találtam egy képet a női karakterről is:
[LINK] Helyes szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2010.11.02. 01:24
Letölthető tartalom-kezelőfelület? Adják ki az egészet egyben, és akkor megspórolnak egy csomó melót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!