iPon Hírek

DAO: Minőségi kiegészítők évekig

Dátum | 2009. 04. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare-es Greg Zeschuk elmondta, hogy a Dragon Age: Origins megjelenését követően még akár két évvel is jöhet hozzá friss tartalom. Azt is hozzátette, hogy mindegyik kiegészítő valós és értékelhető tartalommal bír majd, nem adnak ki a kezük közül mondva csinált DLC-ket.


"Erősen tartjuk magunkat a filozófiánkhoz, értéket kell hogy képviseljenek. Ez az egyik legfontosabb dolog, amiben hiszünk. Minden, amit a vásárlóinknak kínálunk, legyen az kicsi vagy nagy, jónak kell lennie, hogy az megérje a vevőink ráköltött pénzét." - nyilatkozta Dr. Greg.

"Észben kell tartani, hogy a játékvásárlók a legokosabb és leginkább összekapcsolt (internet) emberek a földön. Nem lehet őket kijátszani, nem is érdemes próbálkozni."

Hallva Greg apánk szavait megtisztelve érezzük magunkat. A BioWare mindent megtervezett a leendő DLC-kel kapcsolatban, azt is, hogy mikor és hogyan fogják azokat kínálni nekünk. "A rajongóink szeretnék, hogy kiterjesszük majd a világot, mi pedig el fogjuk intézni, hogy az még nagyobb és érdekesebb legyen, úgy hogy közben nem törjük meg vagy tesszük azt tönkre."

Dr. Greg elárulta nekünk a taktikáját is, az egyes kiegészítőkön más-más csapat dolgozik, már 1 évvel a megjelenés előtt. Ezzel a módszerrel meg tudják oldani, hogy alighogy végigjátszottuk a kalandot már ki is bővíthessék azt számunkra. "Fektess bele elég időt és pénzt, és kezeld különálló projektként, mert az is."

A Dragon Age: Origins ősszel kerül majd a polcokra, mindhárom platformra (PC, PS3, Xbox 360).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Magrathea
2009.04.08. 12:59
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!