iPon Hírek

DAO: Nem annyira Ultimate Edition

Dátum | 2010. 11. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Egy kis hiba csúszott a Dragon Age: Ultimate Edition PlayStation 3-as változatába. Konkrétan a tartalommal van gond, ismerte el nemrég a BioWare.

Igaz a menüben szerepel a listán a Return to Ostagar DLC, de amikor megpróbálja valaki betölteni, akkor mást kap helyette az arcába. Az EA biztosított róla mindenkit, hogy már ráállított az ügyre egy terméktámogató csapatot, így ha írtok nekik egy üzenetet, manuálisan hozzáírják az Ostagar kampányt az EA accountotokhoz.

Az Ultimate kiadás tartalmazza az alapjátékot, az Awakeninget és a 7 megjelent letölthető tartalmat. Magyarországra még nem érkezett meg, de reméljük, már nem kell sokat várni rá (ki tudja, talán hozzánk már hibátlan PS3-as verzió jön).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Woland
2010.11.02. 17:45
Mivel nem lett lefordítva az összes dlc, így asszem Mo-n nem lehet majd kapni, mivel az itteni ea nem fogja forgalmazni. Sőt a magyar nyelvű oldalon a megjelenési listában sincs benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ftomi76
2010.11.02. 18:00
Ami nem is baj, mert PC-n ez jobb is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2010.11.03. 19:53
Az ilyen bakikból látszik, hogy milyen nagy ívben nem érdekli őket semmi. Csak nyögjed nekik a lét, közben meg arra sem méltatnak, hogy kipróbálják a vackukat, mielőtt odadobják neked.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!