iPon Hírek

DAO: Ostagar halasztás, Awakening részletek

Dátum | 2010. 01. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint azt már bizonyára Ti is észrevettétek, nem jött ki tegnap a Return to Ostagar DLC egyik nyavajás platformra sem. Így a sok dicséret után ideje, hogy egy fekete pontot is kiosszunk a BioWarenek, mivel a karácsonyi szünetre ígért aprócska DLC nem, hogy január 5-én nem futott be, de határozatlan időre eltolták a megjelenését.

"Nagyon sajnáljuk, de a január 5-re betáblázott Return to Ostagar letölthető tartalmat el kell halasztanunk minden platformon. Azonnal szólunk ha lesz valami friss információ vele kapcsolatban."


Nem örülünk, de búfelejtőnek legalább kaptunk néhány plusz információt és egy trailert a készülőben lévő kiegészítőhöz. A március 16-ára ígért Awakening (Ébredés) ára 39.99 dollár lesz, az európai árat nem szögezték le.

*SPOILER ALERT*
(annak aki még nem játszotta ki az alapjátékot)
A játékban folytathatjuk elmentett hősünket vagy generálhatunk újat (ha például feláldoztunk volna magunkat az ügy érdekében). Az új kalandban Szürke Kamarás kapitánnyá lépünk elő, feladatunk, hogy újjáépítsünk a rendet Vigil's Keepben, úgy ahogy nekünk tetszik. Ebben 5 teljesen új party tag lesz segítségünkre.

További képek megtekintéséhez irány a hivatalos honlap!
Ami pedig a technikai dolgokat illeti, bejön pár új specializáció, de aggodalomra nincs ok, visszatérő játékosoknak (akiknek feltehetően már megvan a kettő) lehetőségük lesz egyszer ingyenesen respeccelni. Ahogy arra számítani lehetett, megnő majd a szintkorlát és a varázslatok tárháza is bővül, hogy a lootokról ne is beszéljünk.

Bizonyára sokatokban felmerült a kérdés, hogy mi jöhet még a Vezérdémon halála után (angol verziót játszottam, remélem így hívták a magyarban). Eláruljuk, még több mélyszörny, akik valószínűleg túl sok törpe sört (felmosólé) vedeltek miközben lent pusztították a Holtak Légiójának tagjait és valami módon agyat növesztettek rusnya koponyájukba. Lényeg, hogy lesz itt minden, Láva gólem, Kísértetsárkány és ami szem szájnak ingere...

           

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. graywolf_4...
2010.01.06. 20:28
Hmmmm nem is tudom mikor melyik játéknak volt utoljára normális kiegészítője nem csak egy 1-2-3 órás dlc-je. Azt tudni lehet hogy ezzel kb hány plusz órát kap a játék?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2010.01.06. 20:36
http://www.ipon.hu/hir/bioware_dao_kiegeszito_es_me2_hirek/10283

kb 15 óra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Alamos
2010.01.06. 20:42
De ahogy egy hardcore játékost ismerek, ezt az óra-perc mizériát egyszerűen átszámítani így kell:
Ami a kezdőnek 15 óra, a hardcore játékosnak 15 perc

Ui: gondolom graywolf_47 is az utóbbi kategóriába tartozik, azért kérdezi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. leviske
2010.01.06. 20:44
Hát most jó lassan kapcsoltatok, már ha pontosak akarunk lenni, akkor több, mint egy napja tud ezekről az, akit érint.

Alamos: Pont a HC közönségnek jelent szinte biztos 15 órát, vagy többet. Aki bele éli magát, az nem rohan rajta végig...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rini
2010.01.06. 20:46
Én eddig kétszer végigvittem de az eddigi dlc-k elég rövidre sikeredtek pedig a játékban nagyon sok lehetőség rejtekezik különböző kiegészítők terén. Elég csak a földalatti térképekre ránézni ahol különböző helyszíneket jelöltek be jelekkel vagy elég csak Denerim térképére ránézni. Nagyon sok hely lehetséges a jó folytatásra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske rini
2010.01.06. 20:50
Ha jól értettem, akkor az Awakening-el átlépjük Ferelden határait, tehát a jelenlegi helyszínek nem kimondottan vele lesznek kiaknázva. De 2011 végéig még lazán jöhet vagy 10 DLC, amivel kitölthetik a réseket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!