iPon Hírek

Dark Souls 2 előzetes

Dátum | 2012. 12. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Namco Bandai a Spike Video Game Awardon bejelentette a 2011-es nagy sikerű Dark Souls folytatását, és ott mutatták be először az igen pofásan kinéző és hangulatosra sikeredett előzetest is. A Demon's Souls és a Dark Souls is híres volt a mai RPG-kre nem jellemző nehézségéről, a Dark Souls 2-t PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re fejlesztik ugyanabban a szellemben, mint az első részét. Egy új főszereplőt kapunk, új történettel egy olyan világban, amelyet eddig nem ismerhettünk. Átalakítják a többjátékos módot is, amely egyedi fordulatokat adott a szokásos multi élményhez. Eddig peer-to-peerben működött, az egyik játékos volt a host, most szerveralapú lesz.

A játék két új rendezőt kapott Tomohiro Shibuya és Yui Tanimura személyében, kérdés, hogy ez mennyit fog változtatni a keményvonalas megközelítésen, amelyet az előző részek rendezője, Hidetaka Miyazaki követett. Shibuya úgy nyilatkozott, hogy ő a direkt megközelítést jobban kedveli, mint a finom utalásokat, ezért a játék lényegre törőbb és jobban érthető lesz, mint elődei. Reméljük ez nem azt jelenti, hogy szükségtelenül leegyszerűsítik, hogy szélesebb körökben is népszerűsítsék, mert ezzel a sorozat pont azt a különlegességét veszítené el, ami miatt sokan szeretik.

Carlson Choi a Namco Bandai marketing részlegének egyik vezetője elmondta, hogy a From Software nagyon sötét útra lép a Dark Soul 2-vel, a játékosnak mélyen magába kell néznie, és erős gyomorral kell rendelkeznie, hogy elindulhasson ezen az úton – ez már jó jelnek tekinthető.

A kiadó a megjelenés időpontját egyelőre még nem közölte, közvetlenül az előtte lévő hónapokban többet tudnak majd mondani.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. magerg
2012.12.10. 13:20
Miben fogadunk hogy premier után szerver gondok lesznek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Whysper
2012.12.10. 18:16
Az lehet ,de hogy ez egyik legjobb trailer mostanság az tuti!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Heroes27
2012.12.10. 19:10
Ez a játék letette névjegyét a játékosok között, ha van eszük és az egy minden kritikus hibáját javítják, már sikerük lesz. Mivel hatalmas hiány van a piacon kézzel fogható rpg-ből. Gyakorlatilag nincs. Régebbiek lehet vannak, de mostanában nem sok jött ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. szacsee24
2012.12.10. 19:11
magerg

Alap
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tankerjedi
2012.12.10. 19:56
Marha jó a videó, de szerintem már nem lesz olyan sok köze a szériához.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Rojik
2012.12.12. 15:28
Miféle szériához? Tudtommal csak 1 Dark Souls készült eddig, korábbi részek nem voltak. Valami zseni vagy látnok vagy, hogy azt így megmondod egy videóból, hogy az első részhez nem sok köze lesz. Gratulálok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!