iPon Hírek

Dark Souls 2: szövetségek

Dátum | 2013. 12. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Siliconera jelentése szerint a Dark Souls 2 játékosok többek között beléphetnek majd egy Blue Sentinel nevű szövetségbe, vagyis egy olyan csoportba, akik automatikusan csatlakoznak társaik játékához, amikor őket ostromolják. A Blue Sentinel mellett van egy The Way of the Blue is, akik látszólag ugyanígy működnek. Az előbb említett megszállók szintén játékosok, ők a fekete fantomok, akik ha megpróbálnak titeket kiiktatatni, már jön is mellétek egy másik Way of the Blue vagy Blue Sentinel tag. A kettő közötti különbség nem tisztázott, de azt lehet tudni, hogy segíthet egyszerre mindkét társaságból egy ember (már szinte sajnáljuk azt a szegény fekete fantomot, 3vs1). Ha nem lenne elég a szövetségekből és fantomokból, lesznek arany fantomok is, akik ellenében létezik egy Heirs to the Sun Covenant is. Az agresszívebb lelkületűek beszállhatnak a Brotherhood of Bloodba, ami olyan mint a Dark Souls Darkwraith Covenantja, ez a támadó brigád. Vért kell ontanotok, amit aztán felajánlhattok a hadistennek, Nahr Almának. Szintén támadó a Bell Keeper. Náluk úgy működik a dolog, hogy automatikusan átkerülnek ahhoz a játékoshoz, aki belép egy olyan szobába, ahol van egy harang. Céljuk, hogy leabálják a harang felé tartó szerencsétlent. Magyarán szólva üldözés helyett csinálhatjátok azt is, hogy álltok a harang mellett, mint valami mini-boss.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. kiskoller
2013.12.08. 13:16
Nem tudom miért szereti mindenki ezt a sorozatot annyira, én pár napja megvettem Steamen a Prepare to Die verziót, és kb 10 perc után hagytam a fenébe. Annyira gagyi volt az irányítás, olyan ronda és kockás volt a kép, hogy nem bírtam tovább játszani vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. YellowFlas...
2013.12.08. 13:31
"Magyarán szólva üldözés helyett csinálhatjátok azt is, hogy álltok a harang mellett, mint valami mini-boss."

Mindig is kiakartam próbálni, hogy milyen mini-bossnak lenni.

kiskoller: Én személy szerint imádtam. Végre játszhattam egy nehéz játékkal. Irányítani meg kontrollerrel kell, nem bill+egérrel. A graffal kapcsolatnan meg annyit, hogy adtak ki mellé felbontás javító pakkot. Azzal már normálisan nézett ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. zsolt200
2013.12.08. 15:23
kiskoller
Sajnos lehet tudni hog igen a portolást pc-re borzalmasan elszúrták, ettől függetlenül konzolon nagyon jó játék lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. nemlehet
2013.12.08. 15:38
Igen, sajnos a PC-s verziót nagyon gyengén portolták. Kontroller nélkül játszhatatlan. Azzal viszont nincs gond az irányítással, olyan mint konzolon.
A grafikát is sajnos picit meg kell hackelni egy DSfix nevű moddal. Ezáltal nem csak felskálázott hanem natív 1080p-t kaphatunk, lesz normális élsimítás, eltűntethető az idegesítő blur, lehet állítani a látótávolságot stb. Ha ezt fölrakja az ember akkor viszont nagyon pofás a játék, mert maga a motor igen jó.

Nekem is van pár barátom akiknek miután segítettem kicsit a dsfixet beállítani meg a kontrollert rákötni a gépre nagyon rákaptak. Főleg, hogy nem rég volt akcióban steamen és 1500 Ft-ért meg lehetett venni. Hatalmas fun hegynyi bossok ellen harcolni, keresgélni a rejtett dolgokat és még ezek mellett is van egy annyira jó hangulata a játéknak, hogy nehéz letenni. Meg végre egy játék ami nehéz és figyelni kell. Try and error, 5-6 kell megpróbálni 1-1 részt, többször vissza kell menni, mert valószínűleg elhagysz egy fontos itemet stb. Erre nagyon rég nem volt példa és végre kihívást jelent. Ráadásul nagyon sok féle karaktert lehet építeni és a maga módján mindegyik erős.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Daniellord...
2013.12.08. 21:02
Aha és milyen jó amikor egy cheater be invadel és SEMMIT nem tudsz tenni ellene......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nemlehet
2013.12.08. 21:20
De tudsz. Force/Wrath of God miracle vagy rugás segítségével lelököd egy keskeny átjárón vagy sziklapárkányon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kiskoller
2013.12.08. 23:00
Nem tudom, én ahogy láttam hogy horribilis az irányítás, egyből elővettem a Logitech gamepad-emet. És nyílván XBOX-os gombokat ír ki a játék a képernyőre. Ami megint nem lenne AKKORA gond, ha normálisan be tudtam volna állítani a gomb-kiosztást.

Egyszóval lehet akármilyen überfasza játék ez konzolon, de PC-n annyira trehány munkát végeztek az alkotók...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nemlehet
2013.12.08. 23:23
Hát igen, ezt senki sem tagadja, maguk az alkotók sem. Cserébe a PC-s verzióban van egy extra boss.
Amúgy érdemes beüzemelni a Xbox360ce nevű programot, ha nem ismeri fel a kontrollert és akkor nem lesz gond.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller nemle...
2013.12.09. 02:03
A baj nem az, hogy nem érzékeli, hanem az, hogy az én gamepad-emen 1 2 3 4 van, erre a program arra kér, hogy nyomjam meg a B gombot Emellett az egyik támadógomb a start gomb volt.

A Deadpoolos játék is hasonló volt, de ott még ráadásul az Y tengely irányítása is fel volt cserélve...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sr4c
2013.12.09. 10:05
kiskoller
godnolom X-inputos kontrollerre lett már szabványosítva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2013.12.09. 10:36
Azért mondom le kell tölteni a x360ce (controller emulator) programot és az xinptra emulálja a joyodat. Nekem eddig minden játéknál működött.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!