iPon Hírek

Dark Souls: Nem lesz demó

Dátum | 2011. 02. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A From Software nem tervez demót kiadni a Dark Souls megjelenése előtt. A rendező Hidetaka Miyazaki azzal magyarázta a döntést, hogy a játék lényegét egyszerűen nem lehet beleszorítani egy rövidke próbaverzióba. Továbbá azt is elárulta, hogy nem megy valami jól nekik a demókészítés. :) (@Adriasang)

Ez még nem minden, beszélt arról is, hogy milyen további tartalmakra számíthatunk a játék kijövetele után (DLC). Nos, semmilyenekre. Egyelőre nincsenek olyan irányú terveik, hogy megjelenés után letölthető tartalmakkal bővítsék a Dark Soulst. Nem zárta ki teljesen ennek lehetőségét, de azt leszögezte, hogy ha lesz is valami, akkor azért nem fognak pénzt kérni. Ezekkel a tartalmakkal maximum azt jutalmazzák, aki sok időt és energiát fektetett a játékba, nem pedig azt, aki mélyen lenyúlt a pénztárcájába. Persze annak is ott a lehetősége, hogy valami plusz online lehetőséggel bővítsék a játékot. Mindez a jövő zenéje, most csak találgatás.

A Dark Souls a 2009-es Demon's Souls szellemi örököse, a játék az év vége felé várható PS3-ra és Xbox 360-ra. A zseniális elődhöz kötél idegek és rengeteg kitartás kellett, de ha ez megvolt bennünk, akkor valami egészen különlegeset kaptunk érte. Tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások