iPon Hírek

Darksiders 2 megjelenés utáni tartalmak

Dátum | 2012. 08. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A remekbe szabott hack&slash széria második epizódja több játékmódot tartogat a számotokra, hogy a kampány kijátszása után is legyen, amivel leköt majd titeket.

Az Arena Survival mód a szokásos hullámokban érkező ellenfeleket tálalja nektek, melynél minden ötödik hullám után kiszállhattok, jutalommal a markotokban. Természetesen egyre többet hoznak a hullámok, szóval érdemes minél tovább húzni, de vigyázzatok, mert ha meghaltok, akkor semmit sem kaptok.

A Darksiders 2-ben már lesz New Game+ is, amivel a felturbózott Death-eteket tovább vihetitek egy új játékba.

"Az Arena Challange mód és New Game+ remek módjai annak, hogy tovább építsétek a karaktereteket és felhúzzátok a legfejlettebb Death-t, az alapjáték befejezése után. Ez a feltápolt és testreszabott karakter tovább használható majd a jövőben érkező letölthető tartalmakban is."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Kuraudo
2012.08.08. 11:06
Néztem belőle ingame videókat, de ahogy az első rész sem fogott meg, úgy valahogy ez sem. Sivárnak és fakónak tűnt benne minden, kevés színnel és (számomra) kevés ötlettel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lipi27
2012.08.10. 18:55
Nekem nagyon bejön ez a világ Démonok és Angyalok meg Apokalipszis 4 lovasa ááhhh nagyon nagy elsőt is végig nyomtam 3x eszméletlen jó game.

Kuraudo:Nem mindenkinek kell tetszeni-e, nekem pont az ellenkezője, amit te mondtál róla.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!