iPon Hírek

Dátumot kapott a Mafia 3

Dátum | 2016. 04. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A 2K Games és a Hangar 13 ma hivatalosan is bejelentette, hogy a Mafia 3 október 7-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ezzel tehát a korábban pletykált tavaszi dátumnak végleg lőttek, a kiadó inkább az ünnepi szezon kavalkádjában indítja el a játékot. Érdekes, hogy a sajtóközlemény szerint New Bordeaux-ban járunk, ami New Orleans fikcionális változata. Korábban egyértelműen New Orleanst nevezték meg a játék helyszíneként, azonban a Red Dead Redemption 2 tegnap kiszivárgott térképén is New Bordeaux szerepel New Orleans helyett, ami arra utalhat, hogy a Take-Two játékai valamiféle egységes univerzumra törekednek. 1968-ban járunk, főhősünk pedig a vietnámi háború veteránja, Lincoln Clay. Szüleit nem ismeri, visszatérte után pedig az örökbefogadó családját (fekete bűnözők) megöli az olasz maffia. Clay brutális bosszút esküszik, előtte azonban össze kell rakni a maga kis családját a nulláról, és szépen lassan ki kell építeni a szervezett bűnözést. A készítők szerint a történet még a korábbi részeknél is fontosabb lesz itt, sőt, "új sztenderdet állít fel a narratíva alapú videojátékok között".
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Kerub88
2016.04.19. 19:37
"új sztenderdet állít fel a narratíva alapú videojátékok között".

Ez már lassan olyan sztenderd (érteeeed) duma a fejlesztők részéről mint a "látod azt a hegyet, na azt is megmászhatod".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pdx06
2016.04.19. 22:15
Kíváncsi leszek, erre az évre a Hitman és a Mafia 3 volt betervezve, a Hitmannal nagyjából elégedett vagyok, ez viszont idáig kicsit kopárnak tűnik, valahogy minimalistán néz ki a városi élet kidolgozottsága, és a színvilág. Szerintem első indítás előtt másolom befelé az ENB vagy Reshade fájlokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. arn
2016.04.20. 08:28
Jo lenne egy mafia 1 szintu jatek, mert a 2nel kivitelezes franko volt, de minden mas, amiert az ember az eredetit szerette, eleg harmatos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. memphx
2016.04.20. 11:15
Én is félek, hogy elcsesznek mindent. A bemutatott videóban, amiben játszik valamelyik fejlesztő, már egy teljesen más játék volt látható. Kicsit mintha a GTA és a Max Payne lenne keverve, túl konzolos. Eleve nem olasz maffiózót alakítunk, azért ez is már gond lesz. Bízom benne, hogy tévedek, és valami más világot teremtenek, ahol ugyan olyan élvezettel rohangálok mint az 1-2-ben. Sztori biztos jó kell, hogy legyen, elvileg Vito is benne van, már a bemutató videóban is, bár ez csak találgatás, ha jól tudom. Viszont azt már a fejlesztők mondták, hogy meg fogjuk tudni mi történ az előző rész végén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DarStav
2016.04.20. 17:44
"A készítők szerint a történet még a korábbi részeknél is fontosabb lesz itt, sőt, "új sztenderdet állít fel a narratíva alapú videojátékok között"."

Mondjon bárki-bármit, biztos vagyok benne, hogy a közelébe sem fog érni az eredeti játéknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2016.04.20. 19:06
Az első résznek nagyon erős volt a története.azt felülmúlni nagy feladat lesz de a képesség adott.Kérdés,hogy csak marketing duma e.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!