iPon Hírek

Dátumot kapott a Metal Gear Solid V

Dátum | 2015. 03. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Eredetileg holnapra tervezett Hideo Kojima valamiféle eseményt a Metal Gear Solid V-tel kapcsolatban, azonban a NeoGAF sasszemű fórumozói előbb rátaláltak az anyagra az IGN oldalán turkálva. Több videóinterjúról van szó, melyekből számos érdekes dolog kiderül, többek között az, hogy a The Phantom Pain egészen pontosan szeptember 1-jén jelenik meg világszerte. Kojima ezen kívül hangsúlyozza a videóban, hogy ez lesz az utolsó Metal Gear Solid játék, aminek az elkészítésében közvetlenül részt vesz. "Tudom, hogy mindig azt mondom, hogy ez lesz az utolsó, de az általam készített Metal Gear-játékok, az MSX-es Metal Gear, a Metal Gear 2, a Metal Gear Solid 1-2-3-4, a Peace Walker és most a Phantom Pain egy sagát, egy egységet alkot. A Metal Gear Solid 5-tel végre lezárul a történet. Ebben az értelemben tehát ez lesz az utolsó Metal Gear Solid, és számomra az utolsó Metal Gear-játék" - nyilatkozza a mester. Elmondta továbbá, hogy az ötödik rész minden korábbinál jobban koncentrál majd a játékmenetre, és ez egyben azt is jelenti, hogy Snake a szokásosnál kevesebbet fog beszélni. "Amennyire lehetséges, Snake a játékos irányításának megfelelően fog viselkedni, és nem fog spontán kommentárt fűzni dolgokhoz, vagy elkezdeni flörtölni nőkkel. Valójában alig fog beszélni az ötödik részben, egy csendesebb főszereplő lesz. Az MGS5 egy nyitott világú játék, ami minél több szabadságot igyekszik adni a játékosnak, és szeretnénk, ha mindig a játékos irányítaná Snake cselekedeteit. Kicsit olyan lesz a karakter, mint Mad Max a Mad Max 2-ben. A körülötte lévő karakterek viszik majd előre a történetet." Mindez persze némileg meglepetésként hathat majd a sorozat korábbi részeit ismerve, bár meg kell hagyni, hogy Snake korábban sem volt éppen egy szószátyár figura, csak akkor szólalt meg, ha nagyon kellett, és akkor is leginkább csak visszakérdezett. Mindenesetre ennek fényében érdekes Kiefer Sutherland szerződtetése.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. lajcsi1975
2015.03.03. 21:12
Igen. Kb. akkor fog igazából megjelenni a gta5 is. :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 024Tomi
2015.03.03. 22:10
Ja. 2016-ban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2015.03.04. 08:41
Elég szomorú hír, már vártam nagyon. Sok iskolásnak meg még jobban szívfájdalom, hiszen kezdődik az oskola, nem hogy még a nyaralás után le tudnák tolni a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010 Shinj...
2015.03.04. 09:56
Mingyá' megsajnálom a pisiseket, akik amúgy is lógnak a suliból, és ha ott is vannak, akkor nyíltan Facebookoznak órán stb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2015.03.04. 17:15
Én is ironizáltam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!