iPon Hírek

Dátumot kapott a The Evil Within

Dátum | 2014. 05. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Shinji Mikami, a Resident Evil atyja újra vissza szeretné hozni a klasszikus, keményvonalas túlélő-horrort, és valószínűleg a The Evil Withinnel erre minden esélye meg is van. Az eredetileg nyárra datált játék azonban késik kicsit: konkrétan október 24-én jelenik meg Európában, a fennmaradó időt finomhangolásra fordítják a készítők. A játék mindenesetre előrendelhető lesz Magyarországon is a The Fighting Chance Pack képében ami mellé öt darab in-game holmi jár ajándékba, és ezeket most egy az egyben bemásolom a sajtóközleményből, mert nem vagyok benne biztos, hogy ezeket a magyar fordításokat be tudnám vállalni: - Orvosi csomag (Medical Kit) – Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian számára, hogy tovább harcoljon. - Zöld zselé (Green Gel) – Segítségével fejleszthetőek Sebastian képességei. - Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells) - A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád. - Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) – Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát. - Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) – Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez. A The Evil Within mindenesetre ijesztő lesz, legalábbis az alábbi videóból ez derül ki:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. mikej95
2014.05.27. 19:56
Ezek a tesztalanyok jól be lehettek drogozva vagy életükben nem játszottak horror játékokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Trevize198... mikej...
2014.05.27. 20:02
A hatás kedvéért retardáltakat kellett választani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. PRO_St4rS
2014.05.27. 23:48
nem gyenge játék, nagyon város
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.05.28. 08:08
Na én nem WD-re nyáladzom, ezek a jó produktumok, a Murdered: Soul Suspect-tel egyetemben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hympyke
2014.05.28. 12:39
Megijedni az nem képes, aki beleélni sem tudja magát... viszont akkor nem értem minek játszik horrorjátékokkal.
Resident Evil 2-ben mikor a hunter átugrik rám a tükrön keresztül, nagy csörömpölés közepette, én gyakorlatilag úgy ledermedtem hogy csak 4-5seccel később tudtam Esc-et nyomni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VAjZY
2014.05.28. 13:58
https://www.youtube.com/watch?v=MMKhoHl9BnE Azért ez tényleg nem gyenge, közepe felé már kislányosan sikítanál, hogy menjmááár!
Jó lesz ez, úgy érzem.
Hát nem tudom, a Murdered 25 perces "gameplayében" ment vagy 2 percet a karakterrel, a többi mind pofázás meg bevágás, bár tény, hogy az az eleje, de hát...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.05.28. 20:58
OFF//
Shinjiii: Apropó "Suspect" ki lesz ő? Mert a nyomozó enyhén szólva is csak a "victim" vagy a "witness" kategóriába megy el, akit meg el akarunk kapni, az meg él.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!