iPon Hírek

Dátumot kapott az Overwatch, konzolokra is jön

Dátum | 2015. 11. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ma kezdődik a Blizzard saját konferenciája, a BlizzCon, ahol számos érdekes dologra és bejelentésre számítunk. Ezek közül az egyik az lett volna, hogy a stúdió végre hivatalosan is bejelenti, hogy konzolokra jön az Overwatch. Nos, nem kellett várnunk a bejelentésig, ugyanis véletlenül felkerült a játék weboldalára egy kép, ami mindent elárul - persze hamar le is vette a Blizzard, de addigra már késő volt. A képről kiderül, hogy a játék a PC mellett megjelenik PS4-re és Xbox One-ra is, sőt, az is szerepel rajta, hogy a megjelenés várható dátuma 2016. június 21. Egyelőre egy dolog nem biztos még: az árazás. A Blizzard továbbra sem beszélt arról, hogy free-to-play vagy fizetős játék lesz az Overwatch, ami konzolokon különösen érdekes kérdés, hiszen ott már eleve fizetünk havidíjat a multiplayer elérhetőségéért. Egy másik feltűnő dolog a képen, hogy az Overwatch alatt az Origins Edition szerepel. Az internet népe hamar rátalált a GAME áruházlánc oldalain arra, hogy mit is takar ez a kiadás: - 21 hős - 5 skin: Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Slipstream Tracer - További Overwatch-témájú tartalmak más Blizzard-játékokhoz: Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, StarCraft 2 portrék, Hearthstone Cardback, Diablo 3 - Mercy Wings. A BlizzConon ezen kívül még arra számítunk, hogy bejelentik az utolsó három hőst.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Benny
2015.11.06. 13:55
remélem maradnak a hots-os üzleti modelnél és alapból ingyenes lesz. Pénzért boost-ot, hero-t meg skineket lehet venni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. perneki Benny
2015.11.06. 14:54
12.000 FT és havonta 3.000 (érezd a viccet)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2015.11.06. 14:57
A max. szept. 21-i WoW megjelenés eléggé elszomorított. Remélem az tényleg csak egy ZS terves utolsó megjelenési dátum. Mondjuk ha véletlen úgy lesz, akkor legalább 3 hónapig lesz arra az időre Overwatch.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. CyberPunk6... perne...
2015.11.06. 15:29
alapdíj+havidíj+mikrotranzakciók akkor mát

Jah igen, a wowban amúgy ez így is van, nem csak poén
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.11.06. 15:41
havídíjat aranyból fizetheted, ha meg valaki annyira ostoba, hogy 20 eurókat fizet egy mountért, hát tegye. Az ilyen hülyékből lehet meggazdagodni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!