iPon Hírek

Dawn of War II kiegészítő a láthatáron

Dátum | 2009. 09. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A THQ bejelentette a DoW II standalone (az eredeti játék nélkül is játszható) expanzióját, a Chaos Rising-ot, amely ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal jelenik meg.


Az alcím a kiegészítő által behozott új frakcióra utal, a Chaos Space Marines-re (Káosz Űrgárdisták), akik ha már itt vannak, akkor igyekszenek minél laposabbra gyepálni a jóakaratú Vérhollókat (Blood Ravens). Ennek oka, hogy az előbbiek az emberi birodalom fennállásának korai szakaszában elárulták Űrgárdista bajtársaikat és polgárháborút szítottak, aminek következtében majdnem kihalt az emberiség.

A Relic által készített új kampány 20 misszióból fog állni, amelybe lehetőségünk lesz majd áthozni az eredeti játékból a Vérholló squadunkat. A szintlimit 30-as szintre emelkedik és természetesen jön számos új begyűjthető tárgy is vele együtt. Ilyen fronton lesz még egy extra is, a sima Űrgárdisták felvehetik majd Kaotikus ellenlábasaik felszereléseit, persze ennek súlyos ára is lesz...

A multiplayer sem marad majd el az egyjátékos módtól, új játszható frakcióként bejönnek a Káosz Űrgárdisták, a meglévő Ork, Eldar, Tyranid és Űrgárdista erők pedig kapnak új egységeket. Mondanunk sem kell, lesznek új térképek is.

Warhammer 40k: Dawn of War II tesztünkhöz katt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Multitask
2009.09.21. 18:18
VISSZA A HIRHEZ

Na ez a egy jó hír.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteorhead
2009.09.21. 19:00
Én remélem, hogy egy kicsit feljebb rakják a lécet legközelebbre. Kiegészítőnként az egy új játszható frakció egy picit sovány... Ilyet az egynél is csak a Winter Assaultnál mertek elsütni, de azért nem haragudtam, mert akkor a kedvenc Birodalmi Őrséget hozták be
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2009.09.22. 17:51
1 új frakció, 3-4 új pálya, 4 repülő egység. Szerintetek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!