iPon Hírek

DC Universe fejlesztések

Dátum | 2011. 01. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A bétás visszajelzések alapján rengeteg újítást és változtatást ígért nekünk a Sony a DC Universe Online-on. A frissen megjelent játék egyik legidegesítőbb része a beszélgető panel cenzúrája volt. Most végre lehetőségetek lesz kikapcsolni!

Ez persze nem minden, javítanak például a szerver stabilitáson és a kezelői felületen is. A chat rendszer rengeteg fórumos panaszt szült, a fejlesztőcsapat azzal magyarázta a késői javítását, hogy fontossági sorrendben javították a gondokat. Ha a PS3 fagyogatott, az nyílván nagyobb prioritással került a latba mint a beszélgető ablak.

Amint a kezdeti nyomás alábbhagy (az első hónap), az MMO játékosok által megszokott kényelmi funkciók kerülnek majd reflektorfénybe. A fejlesztők figyelemmel kísérik a fórumokat és ígéretük szerint addig nem állnak le, amíg látnak olyan hozzászólást, hogy "Nem tetszik, ahogy ez működik...". Szerintünk az elővetkezendő évtizedben keveset fognak aludni, mert olyan dolog nincs, ami mindenkinek tetszik, de a hozzáállásuk mindenképp becsülendő.

Tény, hogy rengeteg hozzászólást kell átböngészniük és jó ha 20-ból 3 oldal az ami valóban hasznos visszajelzést ad, de ilyen egy MMO fejlesztő élete. Az akciódús DC Universe egész jól sikerült PS3-on, és a PC felhasználóknak is tud újat mutatni. Hamarosan érkezik róla tesztünk is!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Mikury
2011.01.26. 14:47
Kicsit City of Heroes-os. Valaki probalta mar?? Es ez ingyenes?
(Lusta voltam utananezni, bocsi.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!