iPon Hírek

DC Universe mikro tranzakciókkal

Dátum | 2011. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A DC Universe Online-hoz mostantól lesz piac (Marketplace), ahol vásárolhattok ruhákat, Vault jegyeket és mindenféle egyéb poén cuccokat, valós pénzért. Ezt megtehetitek úgy, hogy pénzt raktok a PSN tárcátokba vagy Station Cash-t költötök (utóbbi egy speciális Sony Online Entertainmentes virtuális pénz).

A piacot in-game a PDA-n keresztül érhetitek el (Esc-et nyomtok a PC-s változatnál, a PS3-asnál pedig Start-ot). Itt egyszerűen csak kiválasztjátok a Shopping Cart ikont és már ott is vagytok. Ha további kérdések merülnek fel, van külön útmutató a PC-s és PS3-as verzióhoz is.

Jelenleg csak két dolog kapható, Proto-Repair Bot (útközben javítja a felszereléseteket) és Vault Ticket pakkok (további kiruccanásokat biztosít a vaultba). 5 javító robot 4 dollár avagy 400 Station Cash.

A Mikro-tranzakciók az első lépést képviselik a Free-to-Play modell felé vezető úton, meglátjuk sikerül-e stabilizálnia játékos bázisát a DC Universe-nek.
 

 
A játékhoz megjelenés óta számos tartalom tapasz jött, aki hamar átszaladt a játékon, annak érdemes időről időre visszanézni...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. exec79
2011.07.05. 17:33
sose vennék SOE játékot többet, náluk jobban nem szarja le senki az emberek véleményét, bár lehet hogy swg fail után kezdenek rájönni hogy is kellet volna csinálni. Szerintem amúgy elég gyökérség havidíjas game-be mikrotranzakciós szarságot tenni. Az elején még csak dizájn meg noncombat cuccok vannak aztán megjelennek a gyorsabb mount (ha van ebben a játékban) stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!