iPon Hírek

DCUO: Senkit és semmit nem zárnak ki

Dátum | 2012. 07. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A DC és a Sony Online Entertainment határozottan kijelentették, hogy egyetlen szériát és karaktert sem zárnak ki a DC Universe Online MMORPG jövőjéből. "Soha ne mondd, hogy soha" - mondta Jens Andersen a PC Gamernek.
 
"Van néhány könyv és karakter, aki első blikkre nem illeszkedik a DCUO-ba, de ennek a márkának a szépsége, hogy minden igazolható egy rendes kerettörténettel."
 
Andersen példának Neil Gaiman Homokemberét hozta fel, mint valaki olyat, aki első ránézésre nem passzol. "De soha nem mondanám, hogy nincs módja, hogy betegyük Dreamet, Deliriumot és az ő fivéreiket és nővéreiket, ha lenne egy igazán jó történet és megoldanánk a gameplay támogatást is."
 
"Szóval nem, semmit nem zárunk ki."
 
A PC Gamer-en megtaláljátok a teljes interjút és a rendező gondolatait a New 52 indításáról. Annyi biztos, hogy az MMO nem követi a képregények újraindítását, marad a régi DC-nél és az eddig felépített világnál, de az sem lehetetlen, hogy átvegyenek néhány dolgot az újhullámból, ha megtetszik nekik. Szeretik a régit és nyitottak az újra.


A hivatalos honlaphoz katt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. iponpeter
2012.07.04. 11:54
Az egyetlen baj ezzel a gammel hogy nem tudsz csapatban menni, csak ha megveszed a prémium lehetőséget ami persze nem olcsó. Ezzel el is vették megannyi embernek a kedvét a játéktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. otreck
2012.07.05. 12:32
Sztem elég ha 5 dollár értékben vásárolsz a marketplace-en
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. cortez75
2012.07.05. 22:15
Már miért nem tudnál csapatban menni? Mindössze ligát nem alapíthatsz, de bármelyik ligához csatlakozhatsz, ha meghívnak. Ezért semmit sem kell fizetned.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!