iPon Hírek

Dead Rising 2: új trailer + multi infók

Dátum | 2009. 04. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom zombi hentelős játékához, a Dead Rising 2-höz érkezett egy újabb trailer. Pörgős, véres és tele van hullákkal. Némelyik mozog, másokat pedig eléggé feldaraboltak/trancsíroztak ahhoz, hogy pihizzen egy kicsit az aszfalton, a szélvédőkön és a motorkerékpárok orrán (netán bárpultokon vagy pókerasztalokon)...

                       


Jó hír, hogy Keiji Inafune megerősítette, hogy az új Dead Risingban mégis lesz multiplayer (a GDC-n volt egy kis kavar ezzel kapcsolatban). "Manapság már kell hogy legyen valamilyen multiplayer komponens egy játékban" - nyilatkozta Inafune az újságíróknak a Captivate 09-en Monacóban.

"Biztosak lehettek benne, hogy teszünk multiplayert a játékba, de azt egyelőre még nem árulhatom el milyen típusú multi lesz, mert ez közvetlen kapcsolatban van a játék rendszerével, amit viszont még nem szeretnénk felfedni. Elégedjetek meg azzal, hogy online multiplayer lesz."

Inafune csaknem 1 órás bemutatót tartott a túlélő horror folytatásáról. Eldicsekedett azzal, hogy a Blue castle-ös srácok meg tudták oldani, hogy egyszerre akár 7000 zombit is megjelenítsenek a képernyőn (omg, ráfér annyi? :) ) és mindezt elénk tolta élesben is.

A játék várhatóan jövőre jön ki PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. menzi
2009.04.28. 18:39
VISSZA A HIRHEZ

jó lesz, tömegirtás rulezzzzzz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. twollah
2009.04.28. 19:24
Jonak tunik.
Kar, hogy az elso reszt nem hozzak ki PCre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!