iPon Hírek

Dead Rising 3: kezdődik a DLC futam

Dátum | 2014. 01. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Xbox One exkluzív kezdőcím tegnap 13, azaz 13 gigás patch-et kapott. Egyrészt ebben van az Operation Broken Eagle DLC teljes tartalma is, de a méretét elnézve, talán már más letölthető tartalmak dolgai is lehetnek a csomagban. A Microsoft szerint viszont többről van itt szó: "A frissítésben rengeteg fejlesztés kapott helyet a single és kooperatív részben, beleértve teljesítmény és stabilitásbeli korrekciókat, valamint achievementekkel, UI-val és SmartGlass-szal kapcsolatos bogarak is javítva lettek. Ezentúl bejött egy új funkció is, mostantól a ravaszok rezgőmotorjai jelezni fogják, ha a játékosok kezdenek kifogyni a munícióból." Az Operation Broken Eagle-ben a speciális alakulat parancsnokának, Adam Kane-nek bújhatunk a bőrébe, aki azért veti bele magát a zombikkal elárasztott város poklába, hogy kimentse az eltűnt amerikai elnököt. A DLC ára 8 font, az új küldin kívül van benne 5 új fegyver, egy kombo fegyver, egy járgány, plusz még néhány új ruha és achievement. A letölthető tartalom trailere is megjelent, ha eltekintünk a rettenetes arcmimikától, akkor nem okoz csalódást, pusztulnak(?) benne az élőholtak rendesen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Szefmester
2014.01.21. 18:21
Aha.. peccs... 13GB.... értem én... egy átlag játék elfér akkora területen... Újraírták a játékot vagy mi? Egy ilyen ecsívmentes peccs kb lehet 5mega.. akkor ez most? Már kész is lenne a következő 4 DLC, de nem akarták egybe árulni? Nem baj.. a krekkeknek könnyebb lesz a dolga... csak a játékot kell feltörni, meg a peccsben engedélyezni a cuccot és mehet a móka, míg a fizetős játékosok lemaradnak olyan dolgokról ami majd csak két hónap múlva jelenik meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.01.22. 07:38
Ahogy mondod, ráadásul az elmondásuk alapján egy csomó bugot is javít a DLC, amiért te FIZETSZ, annak ellenére, hogy kötelességük lenne kijavítani a programozási hibákat. Ha meg nem veszed meg, játssz csak nyugodtan a bugos alapjátékkal, le vagy szarva. Micsoda hozzáállás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Rannon
2014.01.22. 09:09
"SmartGlass-szal kapcsolatos bogarak is javítva lettek" -hehe, viszont a microsoftnál is vannak bogarasok, azokat is javítani kéne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!