iPon Hírek

Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Forza 5 Day One Edition tartalmak

Dátum | 2013. 08. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Xbox One megjelenésének alkalmából a Forza Motorsport 5, a Ryse: Son of Rome és a Dead Rising 3 különleges Day One kiadásokat kap, melyek extra tartalmakkal érkeznek, és előrendelhetőek, amíg a készletek tartanak, ill. az indulás után még két hétig digitális formában Xbox Live-ról is megvásárolhatóak lesznek. A Turn 10, a Crytek és a Capcom közzétette, milyen exkluzív tartalmak lesznek ezekben a kiadásokban. Dead Rising 3 Day One Edition - Dead Rising Tribute Pack exkluzív játéktartalmakkal és bónusz perkekkel - Classic Frank West öltözék Frank Zombie Slugger fegyverével, extra véres támadásokkal és egy egyedi mozdulattal; extra perkek a megnövelt közelharci sebzés és nagyobb túlélőképesség érdekében - Hivatalos Chuck Greene öltözék Paddle Saw kombó fegyverrel, amely átvág a zombihordákon, ezen kívül többet sebez és tartósabb; extra perkek, amelyek a járművek és fegyverek tartósságát növelik Ryse: Son of Rome Day One Edition - Exkluzív Gladiátor Mód ko-op multiplayer pálya és exkluzív kard kiegészítő. A Day One Edition tulajdonosai azokat is meghívhatják játszani erre a pályára, akiknek alapkiadásban van meg a játék - Legionnaire’s Trust exkluzív kard: a magas svájci Alpokból, a Brotherhood of Metalworkers kalapácsa alól került ki ez a gondosan megmunkált penge, amely bónusz játékbeli attribútumokkal rendelkezik - Ruins: egy elhagyatott templom, ahol a játékosok a minden oldalról támadó barbár hordák ellen harcolhatnak. Az aréna menet közben dinamikusan változik, új akadályokkal és feladatokkal. Forza Motorsport 5 Day One Car Pack A három autót tartalmazó pakkban egy Lamborghini, egy Audi és egy Ford található, mindegyik Day One témájú istállóval és egyedi tuningoló csomaggal: - 2010-es Audi TT RS Coupe: a modern technológiával telepakolt TT RS az első olyan TT modell, amely az Audi híres RS jelvényét viseli. - A 2013-as Ford Focus ST ugyanazzal a 247 lóerős EcoBoost motorral lett felszerelve, mint a nála jóval nagyobb Ford Explorer SUV. - A 2011-es Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera olyan, mint egy szobor, finoman kidolgozott formáját gondosan tervezték, de a hasonlóság itt véget is ér, mert ezt a műalkotást akkor élvezhetjük a leginkább, ha teljes sebességgel száguld.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. MrFox
2013.08.28. 11:16
A Deadrising3-nál már elérték a 30FPS-t? Mert két hete még ezen szenvedtek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MrFox
2013.08.28. 12:34
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/nem-jott-be-az-xbox-one/

"Kínai sajtóértesülések szerint a Microsoft lekorrigálta az Xbox One konzoljának eladási szintjére vonatkozó becsléseit, a korábbi 7 millió eladott termék helyett 6,2 milliót várnak a 2013-as pénzügyi évre vonatkozóan. A vállalat papírjai 2,6%-os mínuszban zárták a tegnapi napot."

Megy ez még lejjebb is, kedves redmondiak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MrFox
2013.08.28. 12:45
http://metro.co.uk/2013/08/28/microsoft-phil-harrison-interview-absolutely-no-plans-at-all-for-xbox-one-without-kinect-3939852/

GC: But for better or worse – and in many gamers’ eyes it was worse – there was a sense of leadership and vision there at the beginning. It was a genuinely different console than we’d seen before. How do you convince people that you still have a clear and distinctive vision when all your major policies are being dictated by Sony and by your own fans.

Phil Harrison: Well, let’s…

GC: Because you wouldn’t have made those changes if Sony hadn’t had the E3 they did. I was there, at their media briefing, and they were chanting Sony’s name – and it wasn’t because they loved Sony, it was because they hated your policies.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MrFox
2013.08.28. 12:55
http://www.examiner.com/article/titanfall-s-producer-says-xbox-one-s-hardware-is-not-done-yet

""I mean, the hardware's not done yet, the software's not done - our software's not done. There's tons of optimization to do," McCoy said."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!