iPon Hírek

Dead Space 2 gyűjtői változat

Dátum | 2010. 10. 14.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Ha már az előbb a Visceralról beszéltünk, akkor nem mehetünk el a Dead Space 2 extrákkal megpakolt kiadása mellett sem. Először az Amazonon bukkant fel a gyűjtői változat, ahonnan gyorsan el is tüntették, de mivel addigra már mindenki lenyúlta a képet róla, ezért nincs mit tenni alapon be is jelentette az EA, így akik már tűkön ülve várják a folytatást, megnézhetik, hogy mire kell gyűjteni januárig. Érdekesség, hogy a három platformnál nem ugyanazt tartalmazza majd a csomag. Ami közös mindegyikben, hogy az alapjátékon kívül jár letölthető tartalomként egy Unitology Suit és egy Force Gun, amik némi előnnyel is fel tudják majd ruházni Isaacet, egy audió CD, és kőnyomat, amin egy Necromorph átváltozását láthatjuk, brr…


Na de lássuk a különleges csemegéket. A PlayStation 3-as változatot megvásárlók megkapják az eddig csak Wii-re létezett Dead Space Extraction-t, ami az eredeti Dead Space előzménye és Move támogatást is kapott, úgyhogy lövöldözhetünk állva a TV előtt, hiszen az Extraction egy on-rail shooter. Ezen kívül a PS3-as változathoz jár még plusz egy letölthető fegyver, a Rivet Gun.

A PC és Xbox 360 tulajok Isaac plazmavágójának a replikáját kapják meg, amit a második részben látható változatról modelleztek. Mindezt egy igényes dobozban, de hogy mennyiért az még rejtély.

A gyűjtői változat PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra január 28-án érkezik majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Tirexi
2010.10.14. 23:13
Király cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2010.10.15. 09:32
biztos 20körül lesz pcre

egyébként igen nagy hatásfokkal és szenvedéllyel használnám azt a plazmavágót a gyors7sn
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Joga73
2010.10.15. 11:15
nedcoleman, akkor inkább hagyd ki ezt a gémt, és szokj rá a mahjongra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kingkong
2010.10.18. 19:43
Remélem a második rész is tartalmazni fogja a magyar nyelvet. (x360)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!