iPon Hírek

Dead Space 2: Severed

Dátum | 2011. 01. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A most bejelentett Dead Space 2: Severed nem más, mint egy DLC csomag, ami meghosszabbítja a játék sztoriját (vagyis a single player részt) két különálló fejezettel. A történetben visszatér Gabe Weller és Lexine Murdock. Akinek a két név nem ismerős, annak ellenére, hogy végigjátszotta a Dead Space első részét ne aggódjon, nem a memóriájával van a gond. A fent említett karakterek a 2009-es Dead Space: Extraction-ből vannak, ami egy előzetes volt az alapjátékhoz. Jó hír, hogy a második rész PS3-as limitált szériás kiadásában megtaláljuk az Extraction-t MOVE kontrollerre átírva!

Weller és Lexine új sztorija párhuzamosan folyik majd Isaac Dead Space 2-es "kalandjával", nekünk Gabe-et kell majd irányítanunk, aki Sprawl biztonsági alkalmazottként bátran harcba száll majd a necromorphokkal.

A Dead Space 2: Severed megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de a lényeg jelenleg még úgyis az alapjáték, ami pénteken jön ki nálunk Európában. A dobozban találtok majd egy egyszer használatos online regisztrációs kódot is, ami számos extra tartalomhoz juttat majd titeket. Amennyiben használt játék talál nálatok gazdára, de mégis szeretnétek az online tartalmakat, 800 MS pontért vagy 10 dollárért vehettek új kódot.

A alábbi videó egy nagyon idétlen népszerűsítési kampány ékes darabja. Összecsődítettek több tucat anyukát és felvették a játékra adott reakcióikat, azzal a szlogennel, hogy "ami anyátoknak nem tetszik, az über király". A játék persze ettől még jónak ígérkezik, de ez a reklám...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Zotya
2011.01.25. 19:01
Persze, még ki se jött, de már dlc-ről beszélnek, k*rva any*d EA.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Eskimo
2011.01.25. 19:07
Az extraction megy sima kontrollerrel is amugy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2011.01.25. 21:09
Megy kontrollerrel is igen, de a MOVE támogatás az amit érdemes kihangsúlyozni. =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2011.01.26. 10:46
Hát jah.. Elég ratyi a reklám. Tipikusan a lázadó tizenéveseket célozza és manipulativ is. Persze megértem, azzal nem lehet eladni ha elmagyarázzák az anyukáknak, hogy ez egy Sci-fi történet ahol virus szerű idegenek ellen harcol egy túlélő egy űrhajón. Végül is a negativ reklám is reklám, igaz..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!