iPon Hírek

Dead Space: Extraction részletek

Dátum | 2009. 03. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Redwood Shores-os fejes Glen Schofield elárult néhány részletet az új, Wii-re megjelenő Dead Space játékról, így például, hogy az Extraction előzménye lesz az eredeti Dead Space-nek. A játék 3 héttel a korábbi főszereplő Isaac Clarke megérkezése előtt játszódik az Ishimurán, így ő egyáltalán nem is szerepel majd benne.

Schofield azt is megismételte, hogy női főszereplőt is kapunk majd a horror fps "folytatásában". Ugyanis jó néhány ember bőrébe bebújhatunk a játék során, ami rendkívül ígéretesen hangzik, hogy ha a beígért co-operatív multiplayerre gondolunk.

Ami pedig a helyszínt illeti, nem csak az Ishimura van terítéken. Egy bolygón nyit a cselekmény és csak azután tér vissza az űrbázisra (ismerős lehet azoknak akik az animét látták). A fegyverek közt újra láthatjuk majd a flamethrower-t és jó néhány féle pisztolyra is számíthatunk.

Az EA ígérete szerint több fegyver, ellenség és karakter is lesz. Ezek közül kettőről most kaptunk is információt, az ellenségekről még nem esett szó.

Az Extraction várhatóan ez év vége felé jelenik majd meg.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.09. 16:57
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!