iPon Hírek

Dead Space induló DLC pakkok

Dátum | 2013. 02. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Dead Space 3 majdnem egy tucat féle DLC-vel indul, amik közt igény szerint szemezgethettek, attól függően, hogy milyen módosítókkal szeretnétek nekiugrani Isaac Clarke új lidércnyomásának. Válogathattok fegyverek, ruhák, XP boost és sok egyéb más közül (lista alant)...

Fontos megjegyezni, hogy ezek az opciók különállnak az in-game mikrotranzakcióktól, amikről a múlt héten írtunk és alapanyagokat kínálnak valós pénzért. Ettől függetlenül a most felsorolt extrák is belevágnak a craft rendszerbe, hiszen a scavanger botok alapanyagokat is hozhatnak, számos DLC pedig hozzájuk ad módosítókat, van ami a tárkapacitásukat vagy a sebességüket növeli, míg egy másik a személyiségüket gazdagítja.

Az információk az amerikai PlayStation Store frissítéssel bukkantak fel, de a kérésre az EA is nyilatkozott egy kicsit a botokról.

"Mindenki talál majd legalább egyféle botot a játékban (néhány alaposan elrejtett is van). A Scavenger Bot egy önálló robot, amely alapanyagokat gyűjt nektek és leszállít mindent az eszközkészítő asztalhoz" - magyarázta Steve Papoutsis egy blog posztban. "A DS2 kreditjeinek helyettesítőiként az alapanyagok kulcsfontosságúak a Dead Space 3 élményben. A játékban való elhelyezésüket pedig alaposan átgondolták a dizájnerek. Hozzájuthattok megölt ellenfelek kifosztásával, tárolók kinyitásával vagy a világ felfedezése során. Teljesen mindegy milyen nehézségi fokon csináljátok, mindenképpen találtok eleget."

A többi DLC pakk, amint azt már említettük, ruhákat, fegyvereket ad, ezek többnyire a játék különleges kiadásaihoz járnak. Olyasmik, mint a Hazard, Supernova és Martial Law csomagok a Dead Space 2 indulásánál.

Íme, a teljes lista:
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. LechooEdy
2013.02.01. 14:51
Ez komoly? Megveszem a játékot nyolc ezerért és a semmirevaló DLC meg egy ezres, ugyan már. Persze ez sem kötelező, én nem is látom értelmét, szeretem magam összegyűjtögetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Aviform
2013.02.01. 15:19
Rengeteg játékot megvettem már, szeretem azt, ha megvan eredetiben és ott figyel a polcon. Amelyik megérdemli. A Dead Space 3 annyira elrúgta a pöttyöst nálam minden hírnél, hogy már csak azért is torrent marad. Én egy fillérrel sem fogom támogatni őket.

ON 11 fizetős DLC-vel indítani nem pofátlanság?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Skorbut
2013.02.01. 15:38
Szarháziak. Én a Mass Effect 3-nál húztam meg a határt. Soha többet EA.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. i2k010
2013.02.01. 15:42
51 dollárnyi DLC. A KEZDÉSHEZ... szép, bazzeg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. szacsee24
2013.02.01. 15:58
Szidhattok de ez mind ingyen elérhető lesz bizonyos helyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. draks
2013.02.01. 15:59
Én is meg akartam venni,(de nem fogom,marad a torrent) de nekem nem csak ez tette be a kaput hanem már az elején a mikrotranzakcioival .Milyen már az hogy 1 singleplayer játékot elöre be harangozák hogy leszenek benne fizetös dolgok (oké van a coop de nem azért vennénk meg) Ez a hir meg a csucs a sok vérpistike aki qurva lusta hogy körül nézzen a pályán és bármit is tegyen ,nah meg ha véletlenül gondolkozni is kellene nah ezeknek az embereknek van ez a DLC pak és sajnos nagyon sok fog fogyni belöle,ez az én véleményem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. xenon77
2013.02.01. 16:06
Pfff gusztustalan! Tuti, hogy letöltöm még ha nem is játszom vele akkor is, annak ellenére, hogy nem vagyok warez párti!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. zsolt200
2013.02.01. 16:23
Ezt teljesen komolyan gondolták hogy egy játékot vegyek meg 12x?? Ehhez aztán pofa kell...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. skyboi
2013.02.01. 17:56
Ezek egyike sem teszi hosszabbá, vagy tartalmasabbá a játékot. Csupán skinek és fegyverek, kvázi mini-csalások, amitől könnyebb a gém a casualeknek. Ettől nem kell haragudni a DS3-ra, egyet se kell megvenni és játszani vele. El kéne felejteni ezt a "Minden kell felfogást", vagy meg kell növelni a hitelkeretet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Konigstige...
2013.02.01. 19:59
Dead Space 3: Vérpistike Edisön. Tartalmazza az alapjátékot, továbbá 12 megvásárolható DLC-t!! Ha most megrendeled a későbbiekben további DLC pakkokat is vásárolhatsz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. jzsgbr
2013.02.02. 00:07
letőttyük eztetisssh a torrent prográmbúú! nem issh érdemeee többeeet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. uran313406
2013.02.02. 01:04
Én haverral elő is rendeltem, kíváncsi leszek nagyon a coop-ra, szerettem az előző két részét is.
Nem értem mit problémázik ennyi ember, a DLC-ket nem kötelező megvenni, ahogy skyboi is írja, tartalmilag nem változik a játék.
Én sem fogok venni hozzá DLC-t, mert ezeknek a hiánya nem fog feltűnni.

Amúgy meg teljesen jól csinálják, aki hajlandó ezekért pénzt kiadni, attól bezsebelnek egy kis plusz profitot, aki meg nem akarja, arra nem erőltetik rá.
Elvégre nekik az elsődleges cél a bevétel, a termékeikkel való szórakoztatás csak másodlagos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hsim
2013.02.02. 07:49
mondjuk amilyen elb*szott világban élünk, kirakhatnák 10.000$-ért a platina trófeát, és mondjuk egy heti 50.000$-ért lehessen bérelni a toplista első helyét.

tuti lenne rá igény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. NKing
2013.02.02. 10:26
Azért vicces, hogy itt néhányan akkor is így hőbörögnének-e, ha ezek a DLC-k meg se jelennek, nem is tudnánk róla, hogy létezni fognak??? Vegyük az első két részt - DLC szempontból nulla, és senki nem háborodott fel. Bezzeg ha ahhoz is lett volna DLC csomag, akkor ott is menne a jajveszékelés? Ugyan már emberek

Akinek van rá igénye, az megveszi. Akinek meg nincs, az vegye úgy, hogy ezek nem is léteznek. Most ennyi erővel minden játékba bele lehetne hiszitizni az összes kiadott DLC-t ingyen, vagy olyan DLC-ket, amikről szó se volt... Hisztizzenek akiknek ez jól esik, részemről én előrendeltem a játékot, mert az első két része is ütött, és azok is megvannak.

Mikrotranzakciók meg? Ha valakinek örömet okoz az, hogy megveszi a játékot új áron, majd megveszi az alapanyagokat +pénzért és végig galoppozza a játékot a legerősebb fegyverekkel, az csinálja csak. De a végén ne legyen lefikázva, hogy rövid, meg pénzkidobás volt!

Kétféle embertípuson lehet a legjobban keresni: a hülyén meg a lustán...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uran313406
2013.02.02. 15:14
Nking! El is mondtad a lényeget, amit kifelejtettem az előző kommentemből Bizonyos DLC-kel meg mikrotranzakciókkal már nem lesz kihívás a játék, és valószínűleg rövid is lesz velük.

Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. skyboi NKing
2013.02.02. 15:28
Az első két részhez is ugyanígy voltak dlc, ilyen-olyan skin és boost packok,sőt a másodikhoz plusz single bővítmény is megjelent: a Severed. Végigvittem, jópofa, nekünk magyaroknak drága picit. USA-ban persze aprópénz, egy pohár bor ára egy jobb helyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!