iPon Hírek

Dead Space páncél a DA2-ben

Dátum | 2011. 01. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA játékok egy nagy, népes, boldog családot alkotnak. Az erős rokoni szálak egy újabb megerősítésére példa egy csinos páncélzat. Isaac Clarke apu jól átruházza szeretett fiacskájára (vagy lányára), Hawke-ra a nagypapi űrruháját, hogy stílusos bajnoka lehessen Kirkwallnak.

Magyarul a Dead Space 2-höz adnak egy kódot, amivel kilockolhatjátok a cuccot. Jó hír, hogy egy "kicsit" azért változtattak a dizájnon, így nem lóg ki annyira a sci-fi űrruha a fantasy világból. A páncél a hivatalos sztori szerint Ser Isaac Clarke tulajdona volt és 4 részből áll (Ser Isaac's Boots, Ser Isaac's Armor, Ser Isaac's Gauntlets és Ser Isaac's Helm). A csizma és kesztyű armor bónuszt ad, a páncél és a sisak pedig üres rúna foglalatot tartalmaz. Ennél persze varázsosabb karakter volt Issac, a sisak és a cipő ad még kritikus találatokra sebzést. A kijövetelig tessék sokat zsonglőrködi és Agatha Christie regényeket olvasni, mert a felvétel követelménye jó sok ügyesség és ravaszság pont.

A Dragon Age 2 honlapon mindehhez körítettek egy kis RPG mesét és hangulatot is, szerepjátékosok, katt!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. RichardAud...
2011.01.21. 18:50
Király!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gezu1025
2011.01.21. 22:26
Ennek én nem örülök, hogy az EA belepofázik ilyen dolgokba, de amíg ezen a tűrhető szinten marad, elviselem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rootshaper
2011.01.22. 12:39
képzelem hogy örültek a Bioware-s srácok mikor az EA kiadta nekik az ukázt, hogy indulás modellezni Isaac páncélját, mert ezzel akarunk mégtöbb idióta játékost szerezni mindkét címnek. gratulálok, ez aztán a valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Azrael
2011.01.22. 17:12
Szerintem egy műszak alatt el is készült a cucc, szóval nem nagy érvágás a fejlesztőknek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!