iPon Hírek

Deadliest Warrior folytatás készül

Dátum | 2011. 04. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A tavalyi PSN-re és XBLA-ra készült beat 'em up folytatása júliusban érkezik, jelentette be az MTV Network. A Deadliest Warrior: Legends fejlesztéséért ismét a Pipeworks Software felel, de a játék már az MTV újonnan alapított stúdiója, a 345 Games lobogója alatt jön majd ki.

A folytatásban teljesen új harcosok jönnek, új lehetőségek, pontosabban lehet majd lövöldözni, több aréna lesz és természetesen kapunk egy teljesen új kampányt is. Az Ology információi szerint kétszer annyi harcos lesz, mint az elődben, az újak között olyan nevek szerepelnek majd, mint William Wallace és Shaka Zulu.

Amennyiben most hallotok először a játékról, akkor annyit kell tudni róla, hogy egy ugyanilyen nevű amerikai TV show alapján készült, melyben a történelem leghíresebb alakjai, illetve legközismertebb harcos népeinek tagjai közt folytatnak le látványosan megrendezett csatákat. A játékban kedvetekre kombinálhatjátok a párokat.

Az első rész trailere:

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. vanhelzing
2011.04.09. 12:19
Láttam pár részt ebből a sorozatból de akkor kapcsoltam ki amikor azt mondták, hogy a viking bárd jobb mint a japán katana....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Phantomstr...
2011.04.09. 19:26
Annál a résznél én is felrántottam a szemöldököm, de mint játék, érdekes lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!