iPon Hírek

Deadly Premonition: új túlélő-horror közeledik

Dátum | 2009. 11. 11.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

 A Deadly Premonition a második saját játéka lesz az Access Games-nek, akiknek a PS2-es lopakodós játékot, a Spy Fiction-t is köszönhettük (egyébként az ő nevükhöz fűződik még az Ace Combat X és a The Sky Crawlers is). A DP főszereplője egy FBI ügynök lesz, aki egy gyilkosság ügyében megy el egy nyomozni egy vidéki kisvárosba, ahol elég különös dolgok történnek. Lesz itt minden, amit a stílustól elvárhatunk: zombik, vérző fák, harcok, némi logikai feladat, sok ijesztgetés és a mindentől távol eső környezet (ismerős, ugye?). A játék megjelenését 2010 elejére datálják Xbox 360-ra.


A trailert végignézve lehet, hogy valakinek feltűnik, hogy mintha ezt már látta volna valahol, csak nem ugyanebben a köntösben. A magyarázat az, hogy a játékot 2007-ben már egyszer bejelentették Rainy Woods néven, és akkor még multiplatform cím volt.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2009.11.11. 18:19
Dobjuk a levesbe az alábbiakat:
- FBI ügynök
- gyilkosságok utáni nyomozás
- kisvárosi környezet
- nagyon különös dolgok történnek.

Hát engem egyelőre nemhogy nem fogott meg, egyelőre a gondolat is eltántorít. Hogy lehet ennyire sémás alapsztorival előállni 100 FBI-os nyomozós kalandjáték, és némipár Silent Hill rész után??

Na mindegy, majd csak jó fog kisülni belőle (de szerintem a fejlesztő előző játékai sem voltak valami nagy durranás, de ne legyen igazam most).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. engine
2009.11.11. 19:47
Úr Isten ez a videó, véletlen nem rosszkor írtátok ki? ez valami 2002-es game-nek tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!