iPon Hírek

DeathSpank: The Baconing

Dátum | 2011. 05. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Jön DeathSpank ámokfutásának 3. része PC-re, Mac-re, Playstation Network-re, és Xbox Live Arcade-ra még a nyár folyamán jelentette be a fejlesztő Hothead Games. Az epizód címe DeathSpank: The Baconing (A szalonnázás) lesz.

Ezúttal főhősünknek meg kell keresni Bacon (szalonna) tüzeit és végleg el kell pusztítani a tangák gonosz hatalmát.

A harmadik részben 4 új főellenféllel harcolhatunk, miközben segít minket új társunk Bob, a marketingosztályról.

Néhány újdonság is bekerült az új részbe, például teljesen átdolgozták a harcrendszert. Most már földre küldhetjük ellenfeleinket a pajzsunkkal, visszaküldhetünk lövedékeket a feladónak, és rohamozhatunk is.

A Kotaku tesztelői szerint fejlődött a játék mesterséges intelligenciája is, ebben a részben ellenfeleink már megpróbálnak a hátunkba kerülni miközben azok akik gyógyítani tudnak életben tartják őket. A Hothead Games 100 új questet, több mint 70 karaktert, 80 új fegyvert és egy „őrült” nehézségi fokozatot ígér.

A játék korábbi részeit teszteltük, cikkünk itt olvasható. Reméljük, hogy az új rész már kijavítja a co-op mód hiányosságait és a tárgyrendszer is fejlődik majd. A humorral remélhetőleg ebben a részben sem lesz baj, bár a Kotaku illetékesei megjegyezték, hogy ezen a részen már nem dolgozott Ron Gilbert, aki az első két részt készítette.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. blackknigh...
2011.05.26. 20:06
Alig várom Az előző két részt imádtam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. anubys
2011.05.26. 20:46
És jön Macre is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. XuChi
2011.05.30. 08:46
Marha értelmes videó volt. Imádom az ilyet. Egy rohadt pixelt nem mutatott a játékból. Az ilyet minek kell belinkelni???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2011.05.30. 11:47
XuChi: Ez egy tízer volt és mint olyan, nagyon poénos lett imo. Végignéztem, *doublefacepalm* és nevettem egy jót. Ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!