iPon Hírek

December elején jön a Star Wars Battlefront utolsó DLC-je

Dátum | 2016. 11. 21.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts bejelentése alapján a Star Wars Battlefront negyedik, egyben utolsó kiegészítője, a Rogue One: Scarif december 6-tól, tehát az új Star Wars-film, a Rogue One megjelenése előtt több, mint egy héttel elérhető lesz a szezonbérlettel rendelkezők számára. A DLC-ben négy új térkép vár minket, melyből egy a Rogue One trailerében látott, homokkal és pálmákkal borított tengerpart a Scarif bolygón. Kapunk két új hőst is, a jófiúk csapatát Jyn Erso, a rosszfiúkét Orson Krennic erősíti majd. Az új, többszintes, földi és űrharcot is tartalmazó játékmód a leírás alapján kicsit hasonlít az előző kiegészítő Battle Station játékmódjához.
A játék megjelenésének egy éves évfordulójára az Electronic Arts az összes térképet és játékmódot ingyenessé tette az előző három DLC-ből, az Outer Rimből, a Bespinből és a Death Starból, egészen november 20-ig. Az időszak alatt négyszeres XP-szerzés is jár. A szezonbérlettel nem rendelkezőkre nem vonatkozik a fenti dátum, nekik december 20-ig várniuk kell a Rogue One: Scarifra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. KorbZoltan
2016.11.21. 16:01
"A játék megjelenésének egy éves évfordulójára az Electronic Arts az összes térképet és játékmódot ingyenessé tette az előző három DLC-ből, az Outer Rimből, a Bespinből és a Death Starból, egészen november 20-ig."

Nem december 20-ig?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nephin KorbZ...
2016.11.21. 22:31
Elvileg a hétvégén volt csak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!