iPon Hírek

Dedikált szerverekkel jön a PC-s CoD: Black Ops 3

Dátum | 2015. 04. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Treyarch jellemzően jobban törődik a játékai PC-s portjaival, mint mondjuk az Infinity Ward, vagy éppen legutóbb a Sledgehammer Games. Ez szerencsére nem fog megváltozni az új Call of Dutyban, a Black Ops 3-ban sem, a Treyarch ugyanis rengeteg testreszabhatósági és beállítási lehetőséget ígért. Az egy dolog, hogy a készítők szerint a játék jól optimalizált lesz, ennél azonban fontosabb, hogy a Black Ops korábbi PC-s részeihez hasonlóan a harmadik epizód is kizárólag dedikált szervereket fog használni a ranked mérkőzésekhez. A játékosok rendszeresen hiányolják a Call of Dutyból a FoV (látószög) szélességének beállítási lehetőségét. A Black Ops korábbi PC-s részei erre azonban lehetőséget adtak, és ugyanúgy meglesz ez a lehetőségünk a Black Ops 3-ban is. Dedikált szerverek és FoV letudva, mi van még? Igen, a framerate. Nos, ezzel kapcsolatban egyelőre nem tudtak pontosat mondani a készítők, pusztán annyit, hogy nem szeretik az fps-limitet a PC-s játékokban, csak ha mindenképp szükség van rá multiplayerben, például a szerverek teljesítménye miatt. A Treyarch szerint jó kiinduló pont lehet a Black Ops 2, ahol az egyjátékos és a zombis módot korlátlan fps-sel tolhattuk, míg multiplayerben 200fps volt a limit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. wishformor...
2015.04.28. 15:48
"Dedikált szerverek és FoV letudva, mi van még? "
Eddig is dedikalt szeron lehetett csak tolni, akarcsak az COD:MW -ig visszamenoleg az osses jatekban... akkor ez most egy olyan fasza jo dolog ami eddig is ottvolt akkor minek orulni? nem ertem.

Akkor most lehet majd sajat szervert hostolni belole vagy nem?
nah ugye, hudejolesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. patrik2991
2015.04.28. 17:12
Amíg nem hozzák vissza a COD:MW1 féle szervereket, addig tőlem egy centet sem kapnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2015.04.28. 19:10
Nem igazán értem ezt az fps limit dolgot. Azt hittem az MW-óta külön szálon megy a render és a játékosok pozíciójának számítása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SzAdamAndy wishf...
2015.04.30. 09:18
MW2 P2P és nagy nehezen csináltak MW3-hoz korlátozott tudású szerverfunkciót, de ott is az online rész szerintem P2P
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!