iPon Hírek

Deep Down - új képek a szörnyekről

Dátum | 2014. 01. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az új képekből megtudhatjuk, milyen szörnyek várnak ránk a Deep Down kazamatáinak mélyén, miközben emlékekkel rendelkező artifaktokkal próbáljuk teletömni zsebeinket. Az alábbi, kissé röhejesen kinéző szörny neve Jackie, aki nagyon hasonló a Mimicekhez, akikkel a Dark Soulsban (és persze anno AD&D-ben) már találkozhattunk. Ő alapvetően egy élő kincsesláda, nagy fogakkal, faág-szerű karokkal és vicces lábakkal. Jackie azokra a balga kalandozókra les, akik ha kincsesládát látnak kapásból a kincsekre asszociálnak. Nagy fogaival szép nagyot is tud sebezni, függetlenül attól, milyen páncélt visel áldozata, szóval csak óvatosan a nyúlkálással.

Másik szörnyünk a Pooriiz, akinek valószínűleg hernyók, óriásbaktériumuk és arctámadók is találhatók a felmenői között. Ő a haverjaival együtt a mennyezeten szeret bulizni, ezért ha a nyakunkba esik egy, nem árt vigyázni, mert tuti hamarosan követni fogja az egész baráti társaság és nem azért, mert együtt akarnak sörözni velünk.

Az utolsó képen nem szörny látható, hanem egy játékos, amint épp Deep Down tömegközlekedési eszközét próbálja használni.

Az exkluzívan PS4-re megjelenő játékról még nem lehet tudni, pontosan mikor lesz játszható, Yoshinori Ono producer a szeptemberben még azt mondta, hogy nem sokkal a PS4 japán megjelenése (február 22) előtt fog kijönni. Végül legyen itt egy előzetes, ami tavaly kimaradt (próbáltam volna leplezni ezt a tényt, de a karácsonyfa miatt valahogy nem ment).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Kirrr
2014.01.06. 13:41
Harapós kincsesláda, meg repülő p*na? Wattafakk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. nemlehet
2014.01.06. 14:00
Mind a kettőt láthattuk már a Dark Souls-ban. Nekem nagyon koppintásnak tűnik, bár ne legyen igazam. Majd meglátjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. cipo
2014.01.06. 15:02
egyre szarabb ez a cucc.

Pedig ezt vártam a legjobban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. DogTheDog
2014.01.06. 16:41
Mar a kezdetektol fogva nem ertettem,hogy ez minek kellet a Sony-nak mint exclusive.Ertelmesebb jatekokra is retehetne a kezet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2014.01.06. 20:40
Most komolyan azért fikázzátok a játékot, mert van benne két idétlen szörny?

Eddig minden kép és videó alapján nagyon ütős játékról van szó, pár eredeti ötlettel (az meg hogy másolnak teljesen érthető, mindenki másol), aztán lehet majd nagyon rosszra sikerül, de azt majd csak megjelenéskor tudhatjuk meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nemlehet
2014.01.06. 21:26
Én nem fikázom, csak sajnos mind a szörnyek, mind a design, mind a trailerek alapján a hangulat nagyon hasonló a DS-hez. Annak is jön a második része szóval érzésem szerint a stílus rajongói inkább azt fogják venni, mert eddig nem nagyon mutatott újat ez a cím. Copy szörnyek, copy harcrendszer, copy mozgások stb... Így nehéz egy új franchise-t bevezetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. cipo
2014.01.07. 16:35
Az első trailer arról szólt, hogy pár páncélos zsoldos vagy lovag ülnek, a grafika lélegzetelállító a pocsoja is, majd lemennek egy barlangba és ott van egy fura sárkány.

Hű de jó gondoltam, végre a valami izgi és ha nem is egyedi de a sárkányt kardal legyőzni mindig is nehéznek bizonyult. Valahol realisztikus mert Dinók voltak egy sárkány még élhetne is itt a földön (de persze nem fújna tüzet).

Erre egyre jobban kiderül, hogy ez valami doomhoz hasonló összevissza értelmetlen otromba szörnyekkel tele agyatlan kardozás. (kardal vagy puskával az már mindegy)

Ilyenből már volt 15000 nem kell még egy.
Engem nem fogott meg sőt feláll a szőr a hátamon, attól a kincsesláda szörnytől.

Kicsit mintha vissza mentünk volna a 80-es évekhez a kreativitás terén.

Kicsit olyan mintha mai napig a Orion űrbázis repülő vasalói lennének az űrhajók. Kit érdekel ez? De tényleg.

Bele tudja élni magát valaki abba, hogy egy kincsesláda ellen harcol?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog cipo
2014.01.07. 17:04
Amennyiben a kincseslada Ankh-Morpork utcait roja,akkor en szivesen harcolnek ellene,abba tuti bele tudnam magam elni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!