iPon Hírek

Dell 948 - A mindenes nyomtató

Dátum | 2007. 10. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

A Dell legújabb alkotása ez az Energy Star 4.0 szerinti nyomtató, amely főként sebességben múlja felül elődeit - miközben természetesen változatlanul egyszerűen és könnyedén nyújt lehetőséget faxolásra, szkennelésre, másolásra, hagyományos- és fényképnyomtatásra egyaránt, és értelemszerűen minderre önmagában, számítógép nélkül is képes.


Rendelkezik wireless3-al, PictBridge-dzsel, memóriakártya-rekeszekkel és opcionálisan akár Bluetooth adapterrel is, hogy szükség esetén bármilyen kézi vagy mobil eszközzel is kapcsolatot teremthessen. Vezeték nélküli kapcsolati lehetőségei révén könnyedén elérhető és irányítható az otthon vagy egy kisebb iroda gyakorlatilag bármely szegletéből, így egyaránt ideális kisvállalkozásoknak és személyes használatra is. Ellátták emellett a Dell Ink Management System-mel is, amelynek funkciója igen egyszerű, de annál praktikusabb: időben jelzi, ha már kevés a tinta.

Kompatibilis gyakorlatilag az összes újabb Windowsszal (2000, XP, Vista (ez utóbbi kettőből 32 és 64 bitessel egyaránt). Méreteit tekintve 458 x 410 x 288 mm-t tesz ki és 8 kg-t nyom. Már kapható, $149 (kb. 26.400 Ft) ellenében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.24. 15:00
vissza a hírhez

A Dell legújabb alkotása ez az Energy Star 4.0 szerinti nyomtató, amely főként sebességben múlja felül elődeit - miközben természetesen változatlanul egyszerűen és könnyedén nyújt ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!