iPon Hírek

Dell és HP: az MS felmentő serege

Dátum | 2009. 08. 28.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Nem is annyira váratlan segítséget kapott az MS az i4i-vel szemben a Dell és a HP személyében, akiknek érthető módon szintén érdekük, hogy az MS zavartalanul folytathassa tovább a Word-eladásait - elvégre Redmond legnagyobb vásárlói közé tartoznak.

Már intéztek is egy közös felkérést a tárgyalást vezető a texasi bíróhoz, hogy vagy gondolja újra a döntését, vagy legalább halassza el annak a hatályba lépését (amire az eredeti verzió szerint október közepén kerülne sor) 120 nappal.

Indoklásuk szerint ugyanis a Worddel kapcsolatos tiltásnak igen súlyos, a Microsofton messze túlmutató következményei lennének, mivel az nem csupán A szövegszerkesztő, hanem az ő számítógépeik elsöprő többségének alapvető tartozéka is egyben. Így aztán, ha betiltanák, ők is igen jelentős és módfelett költséges átszervezésekre kényszerülnek, amit még csak nem is biztos, hogy időben végre tudnának hajtani.

Az illetékes bíróség egyelőre még nem reagált, így a további fejlemények még váratnak magukra. Az MS fellebbezési meghallgatása szeptember 23-án lesz esedékes, így legkésőbb akkor biztosan hallhatunk még az ügyről.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Lancelot23
2009.08.28. 13:59
VISSZA A HIRHEZ

Na úgy látszik kezdik a nagyok megelégelni ezeket a pereket amiket a kis cégek indítanak. Nem az MS-t védem mert van amit nem nézek el nekik, de azért amit mostanában csinálnak ellene az már sok. Mondjuk a HP,Dell multicégeket se kellene félteni ezen a téren, de most legalább csinálnak is valamit, hogy megállítsák ezeket a nevetséges néhol már őrületbe kergető pereket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2009.08.28. 15:01
Az ügyvédek legalább élvezik a dolgot, ha más nem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hpeter105
2009.08.29. 08:05
annyi pénzé amit kapnak én is élvezném
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!