iPon Hírek

Dell laptop fejlődő országoknak

Dátum | 2008. 04. 23.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

A Dell új, könnyen használható, energia hatékony és kedvező árú laptopot mutatott be, a Dell 500-at, amivel a vállalat elsősorban a fejlődő országokat, mint például Kínát és Indiát szeretné megcélozni.

A 600 dollár körüli árral rendelkező laptop Microsoft Windows XP Home vagy Ubuntu Linux operációs rendszerrel lesz megvásárolható. A gyártó nem árul el túl sokat a részletekről, csupán a nyolc-az-egyben kártyaolvasót és a multimédiás gombokat emeli ki a wireless elérés mellett.


Az indiai gyárnyitással egybekötött eseményen az Tamil Nadu tartomány minisztere, Karunanidhi a következőket nyilatkozta: "Az államunk gyorsan fejlődik, és nagy örömmel látom a Dell-hez hasonló vállalatok gyors növekedését és terjeszkedését. Az embereink, és a gyorsan fejlődő infrastruktúránk támogatásával tudjuk fenntartani az iparosodás növekedését és elhozni a jólétet az államunkba."

"Az Indiában gyártott laptopjainkkal nagyobb értéket és jobb élményt tudunk nyújtani a vásárolóinknak. Ez egy fontos lépés a stratégiánkban, ami a növekedést és a sikert célozza meg Indiában." - közölte Rajan Anandan, a Dell India alelnöke

Az Indiában nyitott gyárban a vállalat a prémium XPS-modellektől kezdve az új, belépőszintű Dell 500 modellig mindent fognak gyártani. A vállalat nem árult el információkat a piacra kerülési időpontról és a részletes specifikációról sem.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!