iPon Hírek

Dell + Microsoft = Surface táblák üzleti felhasználóknak

Dátum | 2015. 09. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Dell és a Microsoft között régóta gyümölcsöző partnerkapcsolat húzódik, hisz előbbi számos olyan PC konfigurációt értékesít a piacon, amelyeken Windows operációs rendszer fut. Úgy tűnik, az együttműködés hamarosan új szintre emelkedik, mert a Microsoft a Surface Enterprise Initiative keretén belül egy új programot indít, aminek lényege, hogy a Dell és a többi vállalat úgy adja majd el a redmondiak Surface tábláit, hogy biztosítják hozzájuk különböző üzleti szolgáltatásaikat és üzleti szintű terméktámogatási rendszerüket is. A fenti kezdeményezés segítségével próbálja a Microsoft az eddiginél jóval hatékonyabban célba venni az üzleti szegmenset, hisz ez a terület komoly lehetőségeket tartogat. A program jóvoltából teljesül az üzleti felhasználók nagy vágya: ők egyetlen partnertől, egyetlen tranzakció keretén belül szeretnék beszerezni a számukra szükséges eszközöket, majd egyszerűen szeretnék telepíteni azokat a világ különböző pontjain található egységeikbe – az általuk igényelt szolgáltatásokkal.
Az új koncepció eredményeként az üzleti felhasználók hamarosan akár a Dell értékesítési divízióján keresztül is vásárolhatnak Surface táblákat, amelyekhez Dell hardver jótállás, ProSupport támogatás, baleseti sérülés elleni biztosítás, valamint különböző konfigurációs és telepítési ajánlatok egyaránt választhatóak. A Microsoft Surface Enterprise Initiative program első résztvevője tehát a Dell lesz, de a redmondiak egyéb vállalatokkal is együttműködésre készülnek – köztük a HP, az Accenture és az Avanade is jelen lesz, akik a Dell-éhez hasonló opciókat kínálnak majd. A Dell üzleti felhasználókat célzó Surface programja elsőként az Amerikai Egyesült Államok és Kanada területén válik elérhetővé, méghozzá idén októbertől. 2016 elejétől kezdve 28 további térségben is elérhetővé válik a program, olyan helyeken, ahol a Microsoft eddig is kínált Surface táblákat az üzleti vásárlók számára.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. j.panzer
2015.09.09. 21:42
Akkor Mo-n nem lesz, ha jól értem. Kár. Jó lenne, ha itthon is lehetne hivatalosan kapni a Surface-eket. Egy Surface 3-at (nem prót) simán vennék, ha lefaragnának az árából egy 50k-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.09.09. 22:26
tehát örülnél ha kapható lenne Magyarországon viszont nem vennél mert drága lenne. akkor vennél HA olcsóbb lenne, hát ennek most sok értelme van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. piter umi92
2015.09.10. 06:14
+1.Foleg hogy teljes koru szolgaltatasrol van szo.Igy meg alapbol joval dragabb mint a hardver.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!