iPon Hírek

Dell: Nem lesz telefon

Dátum | 2008. 02. 01.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Úgy tűnik, teljes mértékben megcáfolták a Dell telefonjára vonatkozó híreszteléseket. Legalábbis ezt állítja Sascha Segan a Gearlog-tól, rámutatva egyebek mellett arra is, hogy az eredeti híresztelés is csupán az Egyesült Királyság-béli Marketing Week egy meg nem nevezett forrásra építő cikkjén alapult, ám ehhez képest mégis meglepően gyorsan elterjedt az állítólagos Dell-Google mobil híre a világhálón.

Sascha azonban most azt állítja, hogy ő maga beszélt a Dell egyik emberével, név szerint Anne Camden-nel, aki pedig határozottan kijelentette, hogy a Dell még csak nem is fog megjelenni az idei Mobil Világkongresszuson (3GSM), és így nyilván nem is fognak előrukkolni ott semmiféle telefonnal.

Zárszóként megjegyzi Sascha még azt is, hogy bár valóban nem lenne elképzelhetetlen egy telefon megjelentetése a Dell részéről - elvégre PDA-kból is nagyon jókat gyártottak - és az még akár a Google Android rendszerével is működhetne, de hogy még ha lesz is ilyen valamikor, azt nem mostanában fogjuk látni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!