iPon Hírek

Demon’s Soul Európában is!

Dátum | 2010. 04. 15.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A PS3 exkluzív Demon’s Soul-t eredetileg a Sony adta ki keleten és úgy gondolták (ahogy később ők is beismerték tévesen), hogy nem felel meg a nyugati ízlésnek. Tavaly ősszel azonban az Atlus felkarolta és kiadták Észak-Amerikában, de túl nagy elvárásaik nem voltak a játékkal kapcsolatban, hiszen nehéz volt és így valamennyire rétegjáték. Mint most bevallották, úgy 75000 példány eladásával már elégedettek lettek volna. Ehhez képest miután szétszórták az első készletet még rengeteg rendelést kaptak így idén februárban már 280000 eladott játéknál jártak, ami majdnem négyszerese annak, mint amire számítottak. Az Atlusnak azonban nincsenek meg az erőforrásai arra, hogy Európában is kiadják a játékot, ezért úgy néz ki, hogy egy harmadik kiadó is beáll a sorba, méghozzá a Namco Bandai. Ígéretük szerint holnap jön a hivatalos bejelentés a játék kiadásáról, remélhetőleg kapunk egy extra kiadást is, ha már ennyit kellett várnunk. A régiófüggetlenségnek hála sokan megvették a játék amerikai kiadását (mi is), de azért így mégiscsak szélesebb közönséghez juthat el. A játék rendezője Hidetaka Miyazaki ráadásul így már egy folytatást is kilátásba helyezett nagy örömünkre, ugyanis a játék szerintünk is nagyon jól sikerült, cikkünkhöz katt ide: Demon’s soul teszt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. CarKiller
2010.04.15. 21:19
"úgy gondolták, hogy nem felel meg a nyugati ízlésnek" Szerintem mindig minden kontinensen lesznek ugyanolyan ízlésű emberek szóval úgygondolom nincs olyan hogy egy játék nem felel meg az ízléseknek (vagyis senki nem veszi meg), tudom ha kevés a vevő kevés a bevétel nincs haszon ezért nem dobták piacra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zoe01
2010.04.16. 14:41


Már csak az OST és a Strategy Guide miatt is érdemes lesz megvenni. Ráadásul még olcsóbb is lesz, mint az USA (normál!) változata. Valahogy el kell adnom az USA verziómat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2010.04.20. 18:24
Akkor már nem is írom be új hírbe Shopto-n szépen akciózzák már most, nagyon tetszik ez a kiadás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!