iPon Hírek

Denki Word Quest – szó szerint szócsata

Dátum | 2012. 12. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A briliáns iOS és Xbox Live Arcade fejtörőjáték mögött álló Denki stúdió most új szójátékkal rukkolt elő, melynek címe Denki Word Quest és melyet böngészőnkben most ingyen kipróbálhatunk.

A főhős egy sárga köpenyes kis fickó, akinek egyetlen fegyvere eltökélt tekintete. Persze nem kell őt féltenünk, mert az angol nyelv szavaiból is képes halálos támadásokat összerakni. Jópofa 2D-s környezetben mérhetjük össze betűző képességeinket ellenfeleinkkel, a gonosz kiscicákkal, akik meghódították a világot.

A csata körökre osztott, véletlenszerű betűket kapunk, melyekből kezdetben hárombetűs szavakat kell összeraknunk. Minél érdekesebb a szó, annál több sebzést okoz az ellenfélnek. Minél gyorsabban végzünk velük, annál gyorsabb lesz a fejlődésünk is, RPG-hez illően xp-t kapunk, amelyből növelhetjük karakterünk statisztikáit, és kitolhatjuk nagyobbra a három betűs limitet is, hogy még különlegesebb szavakat rakhassunk össze.

Ahogy a Denki eddigi darabjaiból már kikövetkeztethettük ez a játék is jópofa, aranyos és elmés, mókásak a szövegek és az ellenfelek se mindennapiak. A játék a második pálya után válik hirtelen fizetőssé, innentől 4 Euróért folytathatjuk a játékot. Ahhoz képest, amit a Quarrel gonosz MI-je művelt, a Denki Word Quest kissé egyszerűnek tűnhet, de még így is egy aranyos kis cím, amit érdemes kipróbálni.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!