iPon Hírek

Design és Windows Phone találkozása

Dátum | 2011. 11. 08.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG kezei közül kerül ki az első divatos Windows Phone, ami nem más mint a Jil Sander Mobile-ként promótált készülék. A németországi születésű Heidemarie Jiline Sander divat-újságíróként kezdte pályafutását az  Egyesült Államokban és Németországban, ezt követően pedig divattervezőként próbálta ki magát, ami az elmúlt éveket tekintve be is jött neki.
 


A most útnak indított készülék az LG berkein belül E906-ként ismert. Az előlapon egy 3,8 colos WVGA, vagyis 800 x 480 pixeles felbontású kapacitív és multitouch technológiával felvértezett kijelzőt találunk, míg a hátlap erős vonásait csak egy 5 megapixeles kamera, és egy ehhez csatlakozó LED-es villanó töri meg. A készüléket meghajtó processzor 1 GHz-en jár, és a Qualcomm műhelyében készül, de arról nincs pontos információ, hogy ez pontosan melyik modell. A telefon 512 MB RAM-mal, és 16 GB belső tárhellyel rendelkezik. A Jil Sander 720p felbontású videók készítésére is alkalmas, továbbá hozza a kötelező dolgokat is, mint HSDPA modem, WiFi csatlakozási lehetőség és GPS. Ezen felül a telefon a legfrissebb szoftverrel kerül a boltokba, vagyis a Windows Phone 7.5 Mango van a fedélzeten.


A telefonnak elég sok a közös vonása az Optimus 7-tel. Még a küllemét tekintve is, a fő vonásaiban. A belső paraméterek ugyanezek a papírforma szerint, egyetlen előrelépés lehet, ha a hardvert közben egy frissített Snapdragonra cserélték, amiben már az Adreno 205-ös grafikus mag található, de erre vonatkozóan nincs információnk. Már a modellszám is gyanús lehet, ugyanis az Optimus 7 az E900-as, míg ugye ez az eszköz az E906.

A Jil Sander Mobile az Egyesült Királyságban, Olasz-, Francia- és Németországban, illetve Ausztriában már kapható, az ára 300 euró körül alakul.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. CyberPunk6...
2011.11.08. 13:09
A wp telefonoknál a specifikációt felesleges leírni, annyira meg van kötve, hogy mi mehet bele.

Csak a belső tárhelyben és a kamerában van különbség
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hunmyke
2011.11.08. 13:31
Szerintem nem butaság megkötni, csak gondolj bele, hogy egy hardverre kell megírni a szoftvert nem pedig 10 másikra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. CyberPunk6... hunmy...
2011.11.08. 14:07
Nagyon okos dolog, mert pont ettől megy olyan jól, és nem olyan gányolt, mint az andorid.

nem lehúzásként mondtam, én wp7 fan vagyok, csak jeleztem, hogy mindben ez van szinte
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!