iPon Hírek

Destiny - A kiadónál is téma a PC-s változat

Dátum | 2014. 06. 16.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A Destiny-t láthattuk a Sony E3-as sajtókonferenciáján, ahol kiderült, hogy PS4-en már július 17-én indul a béta, valamint azt is megtudtuk, hogy a játékot egy fehér PS4-gyel együtt is beszerezhetjük megjelenésekor. A PC-s változatról időnként hallani ezt-azt, de semmi hivatalosat. Azért bizakodásra adhat okot Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatójának egyik E3-as interjúja, melyben a PC-s változatról beszélt. Hirshberg persze nem mondott semmi konkrétat ezzel kapcsolatban, de szerinte a Destiny remekül passzolna a PC-hez, tekintve a műfaji sajátosságokat és a játék típusát. "Semmi bejelentés, de (a PC-s változat) olyasmi, ami sarkalatos pontja a megbeszéléseknek." Hirshberg rávilágított, hogy a játék már így is négy platformra készül, egy ötödik túlságosan leterhelné a fejlesztőket. "Tudjátok a PC-s fejlesztés egy másik történet a konzoloshoz képest, és mi csak szeretnénk biztosra menni, hogy lépésről lépésre előre felé haladunk, és a legjobb minőséget szállítjuk. De természetesen látom az illeszkedési pontokat." Reméljük az Activision így vélekedik majd a játék debütálása után is, az eladások pedig indokolni fogják a PC-s verzió elkészítését. A Destiny alfája nemrég ért véget, az egy hónap múlva induló bétára pedig a hivatalos oldalon jelentkezhettek. A megjelenés szeptember 9-én várható PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. BReal
2014.06.16. 12:42
Túlságosan leterhelné a fejlesztőket? Hadd ne kelljen már elkezdenem sorolni azokat az FPS-eket, amik a szóban forgó 5 platformra megjelentek....
Szánalmas kifogások, szokás szerint.
Teszem hozzá, engem ez a játék hidegen hagy, a Halos téma nem igazán jön be, csak ez az undorító terelés, ami a fejlesztők-kiadók leművelnek, az a felháborító.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. PRO_St4rS
2014.06.16. 13:20
pont a szül.napomkor
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. xXdoki88Xx
2014.06.16. 14:16
Maradjon csak only konzol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Andrejka
2014.06.16. 16:04
Játékmenet videókat nézve nem lesz nagy érvágás, ha mégsem jön PC-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. abash xXdok...
2014.06.16. 16:20
Mégis elmesélnéd az neked miért jó???
Jöjjön szépen pc-re is!!!
Egy fps igazán ott adja azt az élvezeti faktort ami kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. codex
2014.06.16. 16:25
Jó lenne PC-re. Bár van egy olyan érzésem, hogy megjelenés után, bizony ha nem is egy évet, de várni kell rá jópár hónapot. Már most látszik, hogy a PC-s verzió harmadlagos, negyedleges csupán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. xXdoki88Xx abash
2014.06.16. 18:08
Jaja nagyon kell a pc-s verzió, főleg hogy le lehessen tölteni ncore-ról...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. SoundEast xXdok...
2014.06.16. 20:31
Te maradj a "next gen" fostalicska konzolodnál, mi meg maradunk a pc-nél ahol kedvünk szerint játszunk max grafikán 4k-ban+lehet hogy modokkal(határ a csillagos ég).
És aki akarja megveszi aki akarja letölti, ez minden játékkal így van, ha már gonoszak akarunk lenni "barátom" akkor inkább ne konzolra csinálják hanem egyedül pc-re és akkor az abba belefektetett munkájuk szebb lesz mint osztva,idő hiányában, 5 platformon.
pfff -_- ezek a mai emberek
abash egyetértek barátom! (y)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. xXdoki88Xx Sound...
2014.06.16. 21:44
1; Van pc-m is szóval öngól. 2; konzolra mindig jönnek olyan címek amik pc-re sose, és ezeknek a címeknek a túlnyomó többsége olyan minőségi játék amiért az only pc vérpistikék mindig sírnak hogy miért nem jön pc-re is, brühü.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. 5hR3kY Sound...
2014.06.16. 22:08
Csak annyi a PC only-val a probléma hogy minden játékot rommá törnek, és boldog-boldogtalan torrentezi lefelé ész nélkül, és ezért még a fejlesztésre fordított pénz sem jönne vissza a készítőknek/kiadónak. Egy Diablo 3-at úgy tudtak 12 millió példányszámban PC-n eladni, hogy online DRM-t raktak bele, így el lehet képzelni hogy mennyit ment volna el belőle enélkül. Egy GTA V meg PS3/XBox 360-on simán elment 35 millió példányban, pedig ott is van elég régóta warez! Nem véletlen hogy csak még most jön a next-gen és a PC változat, miután már bőségesen visszajött a fejlesztési költség. Amíg ilyen alacsony a PC-s eladás, és ekkora a warez addig majd csak a butított konzolportok fognak jönni, ráadásul optimalizálatlanul, így kell is majd az FullHD felbontásban futtatáshoz a gépeknek a 4K-s grafikai teljesítmény. Inkább a fölösleges energiát munkába kell fektetni, és nem veszekedésbe, az érte kapott pénzt meg játékokra, így javulnak az esélyek a PC-s játékok normális fejlesztésére, és kiadásukra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. SoundEast
2014.06.17. 00:57
Ti játszatok konzolon mi játszunk pc!
És amit ti rommá törésnek neveztek az művészet, nem a crackerek hibája ,hogy semelyik játéknak nincs megfelelő védelme, konzolra több a warez mint pc-re csak nem látjátok be.
Ja és 5hR3kY arról csak az a véleményem ,hogy akinek telik 4k-s megjelenítésre és olyan gépre amit irigyelnek sokan, az dolgozik eleget
A Diablo online "védelme" meg olyan mint a "nem rég" megjelent SimCity-é amihez csak annyi plusz törés kellett ,hogy EA szervert imitáljon Originen keresztül a crack és duruzsolt szépen a játék, de mióta offline is megy a SS azóta csak sima egyszerű crack van hozzá.
Arról meg senki nem beszél ,hogy például skidrow-ot hányszor fizette le néhány játékfejlesztő cég például azért ,ogy pár hónapig ne legyen hozzá crack ,mert az nekik "cink".
Na de végül is egyet értek benne,hogy mindenki azon játszik amin akar
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. xXdoki88Xx
2014.06.17. 03:47
"Konzolra több a warez mint pc-re" ... édes istenem, és én még majdnem leálltam veled vitázni ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. 5hR3kY Sound...
2014.06.17. 11:46
Ha veszel nekem konzolt, mondjuk egy PS4-et pár játékkal, akkor szívesen játszok rajta.

Ha a crack-elés neked művészet akkor csinálj egy szoftver céget, és mondjuk írjatok számlázóprogramot, és majd örülj a művészetednek ha feltörik a számlázódat és majd a kutya sem veszi. Ha lekéselnek éjszaka egy sikátorban az szerinted akkor az nem a tolvaj bűnöző hibája, hanem a te hibád, mert nincs nálad védelemként egy .357 Magnum?

A "konzolra több a warez mint pc-re csak nem látjátok be." kijelentés meg az év eddigi legjobb vicce.

A Diablo 3-nak pedig van szerver oldali tartalma is, az generálja le a dungeonokat és sok mindent, mit gondolsz miért nincs hozzá törés? A Sim City-nél csak egy szerver oldali bejelentkezés volt a védelem, azt simán lehet egy kamu szerverrel emulálni.

A Skidrow-éknak fizettek a játékfejlesztő cégek hogy ne törjék fel a játékaikat? Én csak azt hallottam hogy az OTP, az Erste, a K&H, és a Raiffeisen fizetett a whiskys rablónak a szabadulása után, hogy ne rabolja már ki őket, meg nálunk a Kolompár Winnetou is kapott pénzt a helyi nemzeti dohányboltoktól, hogy ne lopjon már onnan cigit újra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. McDuff
2014.06.17. 12:33
hát ha az 500 millióba nem fért bele a PC-s port,akkor nagyon tudom őket sajnálni,ez a játék így akkora bukta lesz,hogy külön fogalmat kell majd rá kitalálni! pedig sztem jó játék lesz,én már előrendeltem,de nem üzleti szempontból,az ára nem fog visszajönni sztem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. xXdoki88Xx McDuf...
2014.06.17. 17:23
Egy egyszerű példát mondok neked most erre. Pc-n aktívan napi szinten 50.000 játékos tolja a Battlefield 4-et, míg PS4-en ez a szám 250.000

Akkor mi is lesz a bukta?

Talán bukta volt a GTA5? Pedig csak 360/ps3-ra jött, mégis akkora összeget hozott hogy az szinte hihetetlen. Most majd kiadják pc-re és minden warezmatyi letorrentezi. Meg lehet majd nézni hogy mekkora eladásokat fog produkálni a pc-s kiadás, elmondom semekkorát a konzoloshoz képest.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Whysper
2014.06.19. 10:43
Pc-n aktivan naponta olyan 15 millió ember MMORPG-ik... )...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Whysper
2014.06.19. 10:47
Én akkor is azt mondom ,hogy egy MMORPG-ben a bill + egér még mindig több billentyűt gomb lehetőséget jelent. Alapból 3x körrbe szaladok egy consolest MMORPG-be ráadásul és ez PVE-ben is előny BOSS fight közben... Szóval szerintem Egy játék kiadónak igen is hülyeség kihagyni egy PC szektort.....

Olyan mintha üzemanyagot árulnék és csak motorosoknak. holott az autósok is azzal mennek. Nekem meg a bevétel a fontos mert abból élek meg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2014.06.19. 16:41
Hiába árulod az autósoknak is az üzemanyagot ha a 90%-uk lopja tőled, és nem fizet érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SoundEast
2014.06.19. 21:20
Egyszerűen a séma dolgok mögé rejtőztök, és nagyon álltatjátok magatokat ,hogy ha azt mondjátok kevesebb a warez konzolra
A másik, hogy sokkal nagyobb respekt megy azoknak akik egymaguk törnek fel mondjuk egy játékot mert ez csak a játék készítő cégnek szomorú ,hogy annyira gyéren tudnak csak védekezni és helyette konzolos portra ölik a pénzt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!