iPon Hírek

Destiny: Ilyen lesz a Trials of Osiris

Dátum | 2015. 04. 30.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Lehullott a lepel a Bungie nagy sikerű FPS-RPG hibridjének legújabb, a House of Wolves kiegészítővel érkező játékmódjáról. Ahhoz, hogy részt vehessünk a Trials of Osiris küzdelmeiben, mindenek előtt egy erre feljogosító meghívót kell majd szereznünk. Ezt vagy a kalandjaink során szerzett jutalomként fogjuk megkapni, vagy megvásárolhatjuk, mégpedig száz Glimmerért. Lényeges, hogy egyszerre csak egy meghívónk lehet majd, a többi el fog veszni. Így érdemes lesz azonnal fel is használni őket Brother Vance-nél, aki a Vestian Outpostban várja majd a jelentkezőket. A meccsek során a játékosok három főből álló csapatokban mérettethetik majd meg magukat a céljuk pedig az lesz, hogy lehetőség szerint két percen belül végezzenek a másik csoporttal. Ha ez nem megy, egy kontrollpontot kell majd elfoglalnunk a győzelemért. Fontos újítás, hogy a játékosoknak nem lesz módjuk arra, hogy feltámasszák magukat, csakis a többiekre fognak tudni számítani. Így a magányos kamikázék garantált bukásra lesznek ítélve, és aki nem tud, vagy akar csapatban játszani, valamint képtelen egy közösen meghatározott taktikát követni, annak aligha terem majd babér.
A játék addig fog tartani, ameddig a csapat amiben vagyunk, össze nem szed kilenc győzelmet, vagy három vereséget, de Brother Vance segítségével jócskán megkönnyíthetjük majd a dolgunkat. Az NPC ugyanis különféle bónuszokat nyújtó felszereléseket fog árulni, amiket egy új fizetőeszközért, a küldetések végén kapható Passage Coinokért vehetünk majd meg. Az új tárgyakat három dologra fogjuk tudni használni: győzelmi pontok vásárlására, az első diadalunk dupla pontért való beszámítására, vagy az első vereségünk semmissé tételére. A viadal végén kapott jutalom attól függ majd, hogy hányszor sikerült győznünk. Ha nem igazán teljesítettünk a küzdelmek során, értelemszerűen gyengécske tárgyakkal fogják honorálni erőfeszítésünket, de ha jók leszünk, csakis így megszerezhető, speciális fegyverekkel és páncélokkal lehetünk majd gazdagabbak. Ráadásul az új módban lehetőségünk lesz egy új, Etheric Light névre hallgató nyersanyag begyűjtésére is, amivel jócskán fel fogjuk tudni javítani a felszerelésünket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Korb_Zolta...
2015.05.02. 01:52
Sajnálom hogy Pc-re még nem adták ki. De talán a 2. résszel nem követik el ezt a "hibát".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stomi
2015.05.04. 09:58
Elég jól hangzik és őszintén szólva, ha ez valóban jól sül el, akkor egyáltalán nem bánom, hogy nem kapunk új raidet.

A PVP így is ezerszer jobban le tudott eddig kötni, mint a pve rész.. Már csak azt sajnálom, hogy a Witcher 3-al egyszerre jelenik meg, mert én az utóbbit fogom előbb végignyüstölni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!