iPon Hírek

Destiny: Karakterek

Dátum | 2013. 03. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie GDC prezentációja, mely a Brave New World: Bungie's New IP címre hallgat, "egy pillanatnyi betekintést nyújt a karakteralkotó művészetbe, illetve a Desnity tervezési és fejlesztési folyamatába". Láthatunk benne korai vázlatokat, koncepciós rajzokat, animációkat és 3D-s karaktermodelleket.
A Destiny a Bungie következő nagy akció-shootere, amit egy állandó világban helyeztek el, hogy az élményt más játékosokkal is megoszthassátok... Alant az előadásból olvashattok néhány idézetet. "Építsünk együtt egy világot, amelyben elmesélhetjük azokat a nagyszerű történeteket, amiket akarunk. Egy helyet, amit majd emberek milliói akarnak újra és újra meglátogatni a következő 10 évben és még tovább is." - Bungie "Neked, mint világépítőnek az a feladatod, hogy kíváncsivá tedd a közönséget. Az, hogy pont annyi információt adj nekik, hogy a maradékot ki tudják tölteni a képzeletükkel." "Mi itt a Bungie-nál úgy hisszük, hogy a misztikum és a kaland az elvárt és a váratlan találkozásánál születik." Forrás: Forbes
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Sediqwe
2013.03.31. 04:17
Nekem kifejezetten tetszenek! Némelyik innen onnan ismerős, némelyiktől ezt azt vársz akár oldalt , akár mozgást, akár hozzáállást, nem kifejezetten szeretem (értsd egyáltalán) a sci-fi fps/tps eket, de ezt lehet hogy kipróbálom!
Régi korokból összegyúrva a karakterek kifejezetten izgalmasak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. balikabo
2013.04.02. 16:08
Már nagyon várom ezt a játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!